Concurenta de la Chefi la Cuțite care a impresionat o țară întreagă. Drama ei i-a lăsat pe toți fără grai: „Am rămas mamă singură”

#Chefi la cuțite

Chefi la cuțite” este una dintre cele mai longevive emisiuni din televiziunea românească, iar indiferent cât de mulți ani trec, telespectatorii rămân la fel de loiali și dedicați ca întotdeauna. Iar pe lângă preparatele de vis și o privire în „culisele” meseriei de bucătar, această emisiune prezintă și povești de viață extrem de dificile. Un astfel de exemplu este cel al Andei Alexe, care a impresionat telespectatorii din întreaga țară.

Anda Alexe a vorbit despre drama trăită / captură: Antena 1
Anda Alexe a vorbit despre drama trăită / captură: Antena 1

Puține emisiuni, atât din țara noastră cât și din străinătate, reușesc să își păstreze atât de mulți fani dedicați și loiali de-a lungul anilor, precum „Chefi la Cuțite”. Indiferent de numărul sezonului, fanii emisiunii nu ratează nicio clipă din show-ul lor favorit, iar audiențele se mențin mereu ridicate. Iar, pe lângă preparatele de vis, comentariile juriului, cât și o privire în „culisele” unei bucătării de top, show-ul pune în prim-plan și povești de viață tragice.

Un astfel de exemplu, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, este și cel al Andei Alexe. Concurenta în vârstă din 29 de ani locuiește în București, iar deși pasiunea ei este gătitul, ea conduce acum o companie de marketing. Cu toate acestea, deși viața ei pare acum una frumoasă și comodă, lucrurile au stat diferit cu ceva timp în urmă, iar Anda Alexe a trecut prin clipe teribile.

Anda Alexe, despre drama trăită

Deși ar fi trebui să fie cel mai fericit moment al vieții ei, chiar înainte să nască, Anda Alexe a primit o veste care i-a schimbat viața. Chiar înainte de termenul nașterii, tatăl copilului i-a spus că nu vrea să facă parte din viața celor doi, așa că a abandonat-o pe viitoarea mămică.

„Am avut o viață personală cu multe provocări. Cea mai mare provocare a fost când, în luna a opta de sarcină, am rămas mamă singură. Nu găseam răspunsuri și unde am greșit. s-a gîndit că nu mai este de acord. Venind din Bucovina, cu familie tradițională, mi-a fost destul de greu să mă duc acasă la părinții mei cu o imagine impecabilă. A fost o presiune mare”, a mărturisit Anda Alexe la „Chefi la Cuțite”, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net