Jaful secolului la Milano: un român a fost prins încercând să fure brânză

Un român a încercat să dea jaful secolului la Milano! Bărbatul în vârstă de 57 de ani a intrat într-un magazin alimentar pus pe fapte mari, încercând să fure mai multe bucăți de brânză. El a fost surprins de către agentul de pază, iar cei doi s-au luat la bătaie până la sosirea poliției.

Românul a încercat să fure brânză dintr-un magazin
Românul a încercat să fure brânză dintr-un magazin

Se pare că băncile nu mai sunt la modă, printre hoții „profesioniști”. Adevărata pradă se află acum la magazinele alimentare, iar în cazul unui român recidivist, la raionul de brânză. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, această tentativă bizară de jaf s-a petrecut la Milano, având în prim-plan un bărbat în vârstă de 57 de ani. Se pare că acesta a mers direct la raionul de brânză după ce a intrat în supermarket, iar comportamentul său a fost îndeajuns de bizar încât a atras atenția agentului de pază.

Spre surprinderea paznicului, bărbatul a început să fure mai multe tipuri de brânză de pe rafturi, a căror valoare totală ar fi ajuns la 133 de euro. După cum ne putem imagina, agentul de pază a încercat să îl imobilizeze pe român, însă dorința de brânză l-a determinat pe acesta să se lupte cu paznicul. Românul a spart o vitrină și a luat un ciob de mari dimensiuni, pe care l-a folosit drept armă și l-a rănit pe paznic la picior.

Jaful secolului la Milano: un român s-a luptat cu agentul de pază pentru brânză

În cele din urmă, poliția a ajuns la fața locului, iar acest John Dillinger (faimos jefuitor de bănci) al raioanelor de brânză a fost arestat. Autoritățile au descoperit rapid că românul era recidivist, iar în altă ocazie, el a intrat într-un apartament din București, unde a furat obiecte de o valoare estimată de 5.000 de euro.

„La data de 16 august 2023, în urma investigaţiilor specifice, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 26 l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptei. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa instanţei, cu propuneri legale”, spune Poliția capitalei, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net