Incident șocant în Germania. Un copil ucrainean a fost aruncat de pe un pod de un individ care a dispărut

Autoritățile germane sunt în căutarea unui bărbat, autorul unui gest șocant sâmbătă, în Einbeck, Germania. Acesta a atacat un grup de copii ucraineni. După ce a atacat o fetiță, acesta s-a repezit asupra unui băiat și l-a aruncat de pe pod. Atacatorul a dispărut de la fața locului, iar în regiune are loc o adevărată vânătoare după agresor.

image

Ce motiv a avut atacatorul

O adevărată vânătoare este în desfășurare în orașul german Einbeck pentru prinderea unui bărbat despre care autoritățile spun că a atacat violent un grup de copii ucraineni, relatează relatează Ukraine Today care citează DW.

Bărbatul, descris de parchetul din Göttingen ca având între 40 și 45 de ani, ar fi abordat grupul de copii în timp ce stăteau lângă un pod peste un mic canal.

Atacatorul s-a repezit asupra grupului când i-a auzit că vorbesc în ucraineană. Ar fi strigat că Ucraina a început războiul împotriva Rusiei și a atacat o fetiță trăgând-o de păr.

Imediat, atacatorul s-a repezit la un băiat în vârstă de 10 ani căruia i-a cerut să vorbească în rusă. În următoarea secundă, copilul a fost aruncat peste balustrada podului. În cădere, copilul a lovit grinzile de fier ale podului și a fost rănit la cap și la piciorul stâng.

Bărbatul nu s-a oprit aici. Deși băiatul zăcea rănit, bărbatul a apucat o sticlă și a aruncat-o în copil rănindu-l în zona umărului drept.

Ce spun autoritățile germane

În zonă s-a instituit panica și au fost chemate autoritățile, însă bărbatul a reușit să fugă și să se facă nevăzut. Potrivit autorităților are în jur de 40-45 de ani și era era îmbrăcat cu o cămașă albastră, șapcă neagră și pantaloni scurți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al procuraturii, cel mai probabil, suspectul este un „vorbitor de limbă rusă”, întrucât acesta le-ar fi spus copiilor ucraineni: „Ar fi trebuit să vorbiţi în limba rusă”. El a susținut apoi că „Ucraina a început războiul”. Poliţia, care încă îl caută pe vinovat, a deschis o anchetă pentru tentativă de omor.

image
image
image
image
image
image
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
camera ascunsa pexels jpg
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net