Un român, proaspăt întors din Germania, a avut parte de șocul vieții sale. Ce a descoperit într-un apartament închiriat în regim hotelier

Ce trebuia să fie o perioadă plină de bucurie, petrecută alături de rude și prieteni, s-a transformat rapid într-o dezamăgire profundă, cât și o curățenie serioasă, pentru o familie de maramureșeni întoarsă în țară din Germania. Aceștia au rămas profund șocați de ce au găsit în apartamentul din Baia Mare, pe care îl închiriaseră în regim hotelier.

Apartamentul era închiriat în regim hotelier
Apartamentul era închiriat în regim hotelier

După cum ne putem imagina cu toții, o nuntă este mereu o perioadă plină de bucurie și entuziasm, mai ales pentru cei doi miri, dar și pentru invitații care vin să petreacă alături de aceștia. Ei bine, ce trebuia să fie o perioadă plină de bucurie, petrecută alături de rude și prieteni, s-a transformat rapid într-o dezamăgire profundă, cât și o curățenie serioasă, pentru o familie de maramureșeni întoarsă în țară din Germania. Aceștia au rămas profund șocați de ce au găsit în apartamentul din Baia Mare, pe care îl închiriaseră în regim hotelier.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, familia întoarsă în țară din Germania închiriase acest apartament pe Internet, cu câteva luni înainte de sosirea în România. Situat pe strada Victoriei, din Baia Mare, se pare că apartamentul ascundea o surpriză uriașă!

Prezervative și case de păianjen, în apartamentul închiriat în regim hotelier

Familia a plătit chiar și un avans de 50 de euro, iar atunci când au luat cheile apartamentului de la proprietară, au dat și restul de 200 de euro. Cu toate acestea, deși la prima vedere totul părea normal, odată ce familia a intrat mai bine în casă, au văzut că sunt întâmpinați de o mizerie de nedescris!

Potrivit ghinioniștilor care au nimerit tocmai în acest apartament, când au intrat mai bine în casă au observat că totul era plin de praf, erau case de păianjen, perdelele erau căzute, iar atunci când au tras puțin mobila la o parte, maramureșenii au găsit chiloți, prezervative, cât și chiștoace de țigară.

Furioși, aceștia au cerut banii înapoi, care a vrut să restituie doar 200 de euro din suma plătită. Aceasta s-a răzgândit imediat atunci când familia a spus că va da imaginile în presă. Evident, în pozele de pe Internet, casa arăta cu totul altfel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net