Gest șocant al unui pacient român! De ce s-a aruncat de la geamul spitalului. Căzătura i-a fost fatală

În noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul din Roman s-au petrecut scene șocante. Un pacient, care suferea de o boală incurabilă, s-a aruncat de la etaj. Căzătura i-a fost fatală.

Bărbatul a murit, în urma rănilor / foto: Spitalul Roman - Facebook
Bărbatul a murit, în urma rănilor / foto: Spitalul Roman - Facebook

Tragicul incident s-a petrecut în noaptea de noaptea de 16/17 august 2023. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din oraşul precizat, hotărând să-şi încheie socotelile cu viaţa. Gestul suicidar a avut loc în jurul orei 23.00, fiind alertate şi cadrele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Victima era internată în spital de câteva zile, la secția de Medicină Internă. La început, cadrele sanitare nu au putut interveni pentru a acorda primul ajutor, deoarece trupul pacientului rămăsese prins între schelele montate pe pereţii unităţii sanitare, pentru efectuarea unor lucrări de anvelopare termică.

„La locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere, prevăzută cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului Roman. Ajunşi la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană ce se afla între schelele unei clădiri în construcţie, acţionându-se pentru evacuare“, a transmis ISU Neamţ, citată de adevarul.

Victima a fost resuscitată, dar...în zadar

Când au reușit să ajungă la el, bărbatul a fost resuscitat, dar nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. La Spitalul Municipal de Urgenţă Roman au ajuns şi poliţiştii, conform uzanţelor fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest caz nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte moartea pacientului.

„Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efecturări necropsiei. Din primele verificări nu rezultă suspiciuni de comitere a vreunei infracţiuni contra vieţii, cu intenţie. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a comunicat Poliţia Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Andreea Trifan, a declarat, pentru MonitoruldeNeamţ.ro, că pacientul era internat la Secţia Medicină Internă, fiind diagnosticat cu hepatită cronică toxică, ajungând de mai multe ori la Centrul de Primiri Urgenţe.

Fusese internat la secţia menţionată pe data de 14 august 2023, dar nu a rezistat presiunii bolii incurabile de care suferea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net