Un bărbat internat la spitalul de urgență din Ploiești a murit după ce a căzut de la primul etaj al instituției medicale. Cum a fost posibil acest lucru

Ultima actualizare:

Un bărbat care era internat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești și-a pierdut viața după ce a căzut de la primul etaj al instituției medicale. Care sunt explicațiile acestui eveniment tragic.

Un pacient al unui spital a murit după ce a căzut de la etajul 1 al clădirii. Foto: Click.
Un pacient al unui spital a murit după ce a căzut de la etajul 1 al clădirii. Foto: Click.

Cum se explică acest tragic incident

Din primele informații, se pare că pacientului, în vârstă de 74 de ani, care era internat la Spitalul Județean de Urgență, i s-ar fi făcut rău și acest este motivul care a dus la acest incident.

Bătrânul nu a mai putut fi resuscitat

Cu toate că, după nefericitul incident, pacientul a fost preluat de către cadrele medicale într-un timp scurt, viața omului nu a mai putut fi salvată. În urma mai multor încercări, medicii au spus că pacientul care a căzut de la etajul 1 din instituția medicală unde era internat a făcut stop cardiorespirator și nu a mai putut fi resuscitat.

Ce au declarat matorii

Conform declarațiilor unor martori, bătrânul ar fi deschis geamul deoarece i se făcuse rău, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 1 al spitalului. Surse medicale au declarat că acesta era diagnosticat cancer și suferea și de depresie, scriu cei de la Antena3 CNN.

Anchetatorii au deschis un dosar penal

Așa cum cere legea în aceste cazuri, anchetatorii au deschis un dosar penal. Polițiștii încearcă să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Cazuri tragice și în alte spitale din țară

Dacă în această situație acest incident s-a întâmplat din cauza faptului că bătrânului i s-a făcut rău, sunt situații în care pacienți ai diverselor spitale s-au sinucis. De exemplu, a avut loc o sinucidere șocantă la Spitalul Județean Giurgiu. Un pacient al spitalului a decedat după ce s-a înjunghiat cu un briceag, în zona pieptului, în timp ce se afla la secția ATI. Polițiștii giurgiuveni au deschis o anchetă în acest caz care nu s-a finalizat nici până în acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net