S-a aflat abia acum! El este bărbatul accidentat mortal de Monica Odagiu

Actrița Monica Odagiu a fost protagonsita unui accident în Capitală, pe data de 9 aprilie. Un bărbat în vârstă de doar 33 de ani a murit în urma impactului, iar acum s-a aflat identitatea acestuia. 

Monica Odagiu. FOTO: Social media
Monica Odagiu. FOTO: Social media

Potrivit informațiilor oferite de Adevărul, tânărul care a murit se numește Alexandru, iar cauza principală a morții a fost un traumatism cranio-cerebral.

Au apărut mai multe imagini cu momentul cumplitului accident care s-a produs pe strada Știrbei Vodă, în apropierea stației STB Luterană. Pe imaginile de supraveghere se poate observa cum tânărul stătea așezat pe o bancă din stația de autobuz.

 Într-un moment, acesta se ridică, face câțiva pași în față, urmând ca mai apoi să se prăbușească pe șosea, moment în care mașina condusă de actriță l-a lovit mortal.  

Filmul accidentului Monicăi Odagiu

Alexandru, tânărul mort în urma accidentului. FOTO: Adevărul
Alexandru, tânărul mort în urma accidentului. FOTO: Adevărul

În zilele următoare vor sosi analizele toxicologice și se va afla dacă tânărul consumase băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise.

Monia Odagiu nu-și poate reveni din șoc

În urma teribilului accident, viața Monicăi Odagiu a fost dată peste cap. Pe pagina ei de Facebook a realizat o postare prin intermediul cărei a mărturisit că a fost pusă într-o situație pe care nu a putut-o evita, iar experiența trăită a fost tragică pentru ea

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte”, a fost mesajul postat de Monica Odagiu pe pagina sa de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net