Cine este actrița Monica Odagiu, cea care a accidentat mortal un om

Ultima actualizare:

Pentru actrița și cântăreața Monica Odagiu (26 de ani), duminica Floriilor din 2023 va fi de neuitat. Din păcate, nu în sensul bun. Și asta pentru că în jurul orei 16.15, tânăra a fost implicată într-un accident grav în Capitală, în apropiere de Sala Palatului. Ea a lovit din plin un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, ce traversa neregulamentar. Actrița nu a consumat alcool, potrivit autorităților.

Monica Odagiu, la locul accidentului FOTO Antena 3 jpg

La câteva ore de la nefericitul accident, duminică târziu în noapte, Monica Odagiu a găsit puterea de a scrie un mesaj emoționant pe paginile de pe reţelele sociale: „Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest eveniment tragic. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare".

Monica Odagiu: „Lăsaţi legea să-şi spună cuvântul"

18 monica odagiu pentru anemona stanchi 8 jpg jpeg

Mesajul Monică Odagiu nu se oprește aici. Artista spune că imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc accidentul pot dovedi ușor că nu a fost vina ei: „Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest eveniment tragic și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în nici un fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde, pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște, ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul", a scris ea.

Monica Odagiu s-a lansat în proiectul LaLa Band

Monica a jucat și în serialul „Pariu cu viața” alături de colegii din LaLa Band / foto: PRO TV
Monica a jucat și în serialul „Pariu cu viața” alături de colegii din LaLa Band / foto: PRO TV

Click! îţi spune cine este Monica Odagiu. S-a născut la 27 iunie 1996. S-a lansat în showbiz atunci când avea doar 15 ani şi era elevă a Liceului „Dinu Lipatti" din Capitală. în anul 2011, când a fost cooptată în proiectul LaLa Band și apoi în serialele „Pariu cu viața" și „O nouă viață". După ce aceste proiecte s-au terminat, tânăra a încercat o carieră solo, lansând mai multe melodii. Apoi a participat în competiția „Vocea României” de la PRO TV.

Monica este sora mai mică a actriței Ana Odagiu, aşa că multe proiecte o leagă de aceasta. Cele două au o relaţie cu totul specială. În pandemie, cele două au făcut furori pe Internet, cu un serial de clipuri comice realizate pentru TikTok, dar nu numai. De asemenea, Monica a mai participat și la show-ul transformărilor de la Antena 1, „Te cunosc de undeva!".

Joacă şi în filme, şi în spectacole de teatru

Monica Odagiu, în septembrie 2022, la premiera filmului „Teambuilding” / foto: arhiva personală
Monica Odagiu, în septembrie 2022, la premiera filmului „Teambuilding” / foto: arhiva personală

În ceea ce privește activitatea ca actriță, Monica Odagiu a absolvit Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din București în 2018. În prezent, joacă în spectacolul „Te despart de nu te vezi", împreună cu actorii Paul Ipate şi Cosmin Seleşi. Iar în ceea ce priveşte muzica, a lansat mai multe melodii şi alături de alţi artişti, precum Dan Bittman și Sever, actorul cântăreț din serialul „Om bogat, om sărac". Cel mai recent proiect al său este filmul „Teambuilding".

A fost sau nu cu Dan Bittman?

Prietenia strânsă dintre Dan Bittman (60 de ani) și Monica Odagiu (26 de ani) a stârnit mereu controverse, mai ales atunci când cei doi au fost surprinși împreună în ipostaze care lăsau loc de interpretări. În luna martie 2020, au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi mutat împreună, la vremea aceea, Click! a obținut confirmarea că Bittman și Liliana Ștefan formează în continuare un cuplu, în ciuda acuzațiilor de infidelitate care planau asupra solistului.

„Este o prostie ce s-a spus. Dan este cu Liliana, la casa lor, şi sunt fericiţi alături de copiii lor”, a spus, pentru Click!, bateristul Edi Petroşel (62 de ani), colegul de trupă al lui Dan Bittman. E adevărat că ulterior Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit, dar nu Monica Odagiu a fost cauza deciziei lor.

Invitată în emisiunea Mirelei Vaida de la Antena 1, Monica Odagiu a vorbit despre presupusa relaţie cu solistul Holograf. Întrebată de Mirela Vaida ce zvonuri sunt adevărate, Monica Odagiu a declarat "cam nimic”.

"Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus actriţa, în 2020, la "Acces Direct".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net