Ana Odagiu este pe val! «Nu se vede că iubesc?»

#Exclusiv Click!

Ani de zile au fost prezente în showbiz-ul românesc solo, însă au devenit mult mai vizibile împreună, în pandemie, când au făcut spectacol la dublu pe Tik Tok şi au avut milioane de vizualizări. Surorile Odagiu au impresionat apoi la “Te cunosc de undeva” şi “Splash! Vvedete la apă”, iar acum Click! vine cu noutăţi despre Ana şi Monica.

ana odagiu 8 jpg

De câteva zile la evenimentele mondene un nou cuplu şi-a făcut apariţia braţ la braţ. E vorba de Ana Odagiu (36 de ani) şi Conrad Mericofer (33 de ani). Pe ea o ştiţi din producţiile Antenei 1, şi că s-a iubit cu actorii Vladimir Drăghia şi Vlad Corbeanu. Conrad este cunoscut din seriale precum “Fructul Oprit” şi “Adela” şi a fost căsătorit cu Victoria Răileanu, din “Vlad”, cu care are un copil. Cei doi sunt de puţin timp împreună şi se înţeleg de minune. “Sunt bine! Sunt la Antena 1.

«Am fost la “Te cunosc de undeva”, iar apoi “Splash!”. Eu iubesc! Şi nu prea mănânc. Nu se vede că iubesc? Iubesc în perioada asta şi cam atât. Pe cine iubesc? Secret. Nu vreau să spun că sunt cu Conrad pentru că suntem la început. Suntem bine. Ce proiecte am? Deocamdată, nu ştiu. Suntem în aşteptare. Sunt în aşteptare, pe Antena 1, să vedem ce se mai întâmplă.», a declarat Ana Odagiu pentru Click!

image

«Nu înţeleg de ce-ar trebui să mă scuz»

Poate un “Asia Express”. Aşa se preconizează, dar încă nu ştim sigur. Şi sunt în discuţii pentru un film”, a povestit solista şi actriţa, în exclusivitate pentru Click!. Cât despre sora mai mică, Monica (26 de ani), s-a vorbit luni întregi despre “relaţia” cu Dan Bittman iar acum a povestit detalii pentru OK Magazine.

Noul cuplu în showbiz:  Ana Odagiu şi  Conrad Mericofer
Noul cuplu în showbiz: Ana Odagiu şi Conrad Mericofer

Nu mă deranjează doar pe mine, ci pe toată familia. N-am zis niciodată asta până acum, dar mi se pare greşit. Chiar săptămâna trecută au apărut alte ştiri din nimic. Am dat un interviu despre viaţa mea personală şi au răstălmăcit tot. Mă deranjează. Noi am lansat o piesă acum cinci ani. Normal că am rămas în relaţii bune, suntem artişti cu toţii. Nu înţeleg de ce-ar trebui să mă scuz şi să mă ascund. Din cauza acestor zvonuri, eu am încetat să mă mai întâlnesc cu Dan, pentru c-ajungeam să avem probleme amândoi în vieţile noastre personale. Aş vrea să mă comport normal cu oamenii cu care lucrez şi cu care mi-aş dori să mai lucrez. Cred că e primul interviu în care vorbesc despre asta”, a povestit şi Monica, fosta vedetă din LaLa Band şi “Pariu cu viaţa”.

Monica Odagiu spune că  a avut o relaţie strict  profesională cu Bittman
Monica Odagiu spune că a avut o relaţie strict profesională cu Bittman

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net