Monica Odagiu, apariție provocatoare! Artista a întors toate privirile

Ultima actualizare:

Monica Odagiu impresionează din nou prin frumusețe. Vedeta de la emisiunea Te Cunosc de Undeva a apărut într-o ținută provocatoare la un eveniment. Îndrăgita artistă și-a etalat picioarele superbe, iar rezultatul a fost unul amețitor.

Monia Odagiu își arată frumusețea pe Instagram
Monia Odagiu își arată frumusețea pe Instagram

Fosta componentă a trupei LaLa Band și protagonistă a serialului ”Pariu cu viața”, le-a oferit fanilor o nouă mostră a strălucirii sale. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Monica Odagiu ne-a arătat din nou cât de bine arată.

Admiratorii vedetei pot observa cu ușurință ce picioare tonifiate are concurenta care ne încântă mereu la show-ul Te Cunosc de Undeva. 

Artista e foarte ocupată. Monica Odagiu joacă în 10 spectacole și participă la Te Cunosc de Undeva, alături de sora ei. 

Cel de-al 17-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva” le-a adus pe scenă pe simpaticele surori Odagiu! În ediția din urmă cu o săptămână, unul din momentele cele mai savurose a fost cel în care Monica și Ana s-au transpus în pielea lui Robbie Williams.

În cadrul unui decor pe măsură, surorile Odagiu au cântat celebra piesă „Let me entertain you”, reușind să recreeze spectacolul total pe care-l făcea celebrul Robbie Williams pe marile scene.

Viața Monicăi Odagiu nu se rezumă doar la aparițiile din cadrul emisiunii de la Antena 1. Artista este foarte ocupată. Într-un interviu acordat exclusiv pentru Click, Monica Odagiu a vorbit despre programul încărcat din această primăvară.

Concret, vedeta joacă în „vreo 10 spectacole” de teatru. Printre altele ea poate fi văzută în comedia “Soț de vânzare”, care se joacă de zece ani la Teatrul Roșu, la Elisabeta, dar și prin țară. De asemenea, Monica Odagiu e prezentă și în piesa scrisă chiar de ea cu mult timp în urmă - “O femeie împărțită la doi”.

Monica Odagiu, ținută provocatoare pe Instagram. În ce piese mai joacă vedeta?

„Mă puteți descoperi și ca spioană, având rolul Irene Adler în spectacolul Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul. Acest spectacol este regizat de Ricard Reguant, o producție a teatrului Avangardia, pe care o puteți vedea la Rapsodia.

”Cum să pierzi totul într-o zi” este un alt spectacol pe care îl joc la Rapsodia alături de Magda Catone, Silviu Biriș, Ozana Barabancea, Pavel Bârsan și alți colegi super talentați.

Urmează să scoatem preamiera spectacolului "Familia înainte de toate", unde am bucuria să joc alături de Vizante, Luminița Erga, Angel Popescu, Tudor Istodor, Beatrice Peter, Nadiana Sălăgean, Maria Obretin. Rolul îl împart cu sora mea. Am zis că atunci când nu poate juca una dintre noi, să fie acolo cealaltă. Apoi, am început amândoua repetițiile pentru "Te cunosc de undeva" și s-a rezolvat”, a povestit Monica Odagiu pentru Click!

Monica Odagiu și sora ei, un nou moment epic la Te Cunosc de Undeva

Un nou număr spectaculos a fost oferit de surorile odagiu la ediția din 14 mai a show-ului ”Te cunosc de Undeva”. Cele două fete frumoase s-au deghizat de această dată în T.A.T.U. și au cântat piesa "All the things she said".

În vârstă de 26 de ani, Monica Odagiu a debutat în emisiunea "Megastar" de la Prima TV. A urmat facultea de actorie și a jucat în foarte multe piese de teatru. Totodată, vedeta a apărut în seialul "Profu", de la Pro TV, și a lansat frumoasa melodie Dragoste n-are plural.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net