Auci! Ana Odagiu știe cum să pozeze ca un fotomodel. Dă startul la vară cu imagini hot -

Ana Odagiu a dat startul ținutelor extravagante de vară, pregătind audiența pentru un sezon care se pare că o să fie la fel de fierbinte precum ținuta artistei. 

În cadrul unei postări de pe Instagram Stories, Ana Odagiu a distribuit o fotografie de anul acesta, în care este îmbrăcată special pentru un sezon atât de cald, strângând aprecierile fanilor și prietenilor la postarea în cauză.

Citește și: INTERVIU Ana Odagiu, despre provocările «Te cunosc de undeva»: «E greu și extraordinar în același timp»

Fotografia a strâns aproape 2,100 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii în care prietenii și fanii acesteia îi transmit toate gândurile și complimentele posibile. 

Ana Odagiu a dat startul sezonului de vară
Ana Odagiu a dat startul sezonului de vară

Ana Odagiu, vedeta de la Te cunosc de undeva

Acum câteva luni, Ana Odagiu a participat alături de sora ei, Monica Odagiu, în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. 

Emoțiile au fost foarte mari, deoarece Ana nu mai participase la o emisiune de asemenea anvergură de aproape 8 ani. În 2014, Ana Odagiu a mai participat la emisiune, dar atunci, însă, era pe cont propriu. 

Vezi și EXCLUSIV Ana Odagiu s-a întors la Antena 1 după 15 ani. Trecutul tumultuos al talentatei artiste

Ana Odagiu s-a născut pe 14 iulie 1986, la București, iar dorința ei primordială a fost să cânte. Încă de mică, aceasta a crescut într-o atmosferă artistică. Aceasta a povestit cum bunicul lor le aștepta (n.r. - pe ea și pe sora ei, Monica) cu manualele de desen. 

Încă de când era mică, aceasta a fost pasionată de teatru și mergea destul de frecvent alături de părinții ei la diverse piese celebre, pe care va ajunge să le apreciezi mult mai multe. 

De altfel, exact ca în filme, aceasta își urmează visul și ea, la rândul ei, va fi observată de o Ana Odagiu mai mică, care va crește iubind teatrul. Pe 24 iunie, această va fi prezentă alături de celelalte vedete de la Te cunosc de undeva la Centrul Cultural Reduta, din Brașov, de la ora 19:00, unde va interpreta piesa Cum să pierzi totul

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net