De ce nu i-a fost suspendat permisul de conducere Monicăi Odagiu după accidentul mortal?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cunoscuta actriță Monica Odagiu (26 de ani) a avut parte de un eveniment cu final tragic în Duminica Floriilor. Tânăra în vârstă de doar 26 de ani a accidentat mortal un bărbat pe o stradă din București. Acesta a treversat neregulamentar și pur și simplu s-a aruncat în fața mașinii vedetei. Totuși, de ce polițiștii nu i-au suspendat permisul de conducere până la finalizarea anchetei?, se întreabă avocatul Adrian Cuculis.

Monica Odagiu, șocată la locul accidentului
Monica Odagiu, șocată la locul accidentului

Duminică după-amiază, în jurul orei 16.15, actrița Monica Odagiu (26 de ani) a fost implicată într-un accident grav în Capitală, în apropiere de Sala Palatului. Aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, ea a lovit din plin un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, ce a traversat neregulamentar. Acesta era pe trotuar, în stația de autobuz și a încercat să traverseze brusc.

De asemenea, autoritățiile au specificat că actrița nu consumase alcool.

„Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”.

Potrivit actriței, victima ar fi sărit în faţa maşinii şi nu a avut cum să o evite. „S-a aruncat în faţa maşinii. Nu s-a întâmplat pe trecere”, a declarat Monica Odagiu pentru observator.ro.

Sora ei, Ana Odagiu, și iubitul acesteia, Conrad Merricofer, erau și ei în mașina actriței când s-a petrecut accidentul mortal. Conrad a declarat, pentru aceeași sursă menționată, că Monica Odagiu nu este de vină. Și polițiștii au considerat la fel și nu i-au suspendat permisul de conducere.

Echipajele de poliție au blocat locul accidentului pentru a nu fi văzută victima
Echipajele de poliție au blocat locul accidentului pentru a nu fi văzută victima

Adrian Cuculis: „Precizez că acest dosar este unul inedit”

Celebrul avocat Adrian Cuculis susține însă că dosarul accidentului Monicăi Odagiu este unul cât se poate de inedit. Deși, în mod normal vedeta ar fi trebuit să rămână fără permisul de conducere, după ce a „călcat” mortal un bărbat, polițiștii de la rutieră care au venit să constate accidentul au decis contrar.

Avocatul Adrian Cuculis
Avocatul Adrian Cuculis

„În primul rând, vreau să precizez că acest dosar este unul inedit pentru că polițiștii care au venit la fața locului să constate fapta nu i-au luat permisul de conducere Monicăi Odagiu. Este prima dată în viața mea când întâlnesc o astfel de situație și am avut de a face cu peste 1.000 de accidente. Acest lucru este bizar, pentru că se traduce prin faptul că șoferița care a provocat accidentul nu ar fi încălcat nicio regulă de circulație la momentul producerii acestuia. Sincer, mi se pare sinistru că polițiștii de la rutieră au considerat că nu s-a încălcat nicio regula de circulație, înainte să se știe dacă s-a respectat viteza legală și înainte de primirea rezultatelor oficiale de la INML privind alcoolemia. Știți, că nu s-a întâmplat o dată ca rezultatele să fie fals negative sau pozitive”, a declarat Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru Click!.

Ce spun polițiștii de la Brigada Rutieră

Contactați de Click!, reprezentanții Brigăzii Rutiere din Capitală au explicat că, din punct de vedere al procedurii nu s-a produs nicio eroare:

„Nu este nimic bizar. Potrivit art.111 alin(4) din Oug195/2002: Permisul de conducere al conducătorului de autovehicul implicat într-un accident de circulație din care a rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, se reține de către poliția rutieră dacă acesta a încălcat o regulă de circulație”, a declarat Oana Pîrvan, reprezentanta Brigăzii Rutiere în relația cu presa.

Mai mult, ea a precizat că „dosarul se află abia la început, se cercetează în continuare toate aspectele tragediei. Momentan dosarul se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sectorului 1. Acestea sunt toate informațiile pe care le deținem până în acest moment”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net