Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat! Prima reacție a actriței din Teambuilding: „S-a aruncat în fața mașinii”

Ultima actualizare:

Duminică după-amiază, în jurul orei 16.15, actrița Monica Odagiu (27 de ani) a fost implicată într-un accident grav în Capitală, în apropiere de Sala Palatului. Ea a lovit din plin un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, ce traversa neregulamentar. Actrița nu a consumat alcool, potrivit autorităților.

Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal, în Capitală/ Foto: Instagram
Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal, în Capitală/ Foto: Instagram

Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal în Capitală

Cunoscută pentru participarea la o emisiune de talente şi pentru rolul său din filmul „Teambuilding”, Monica Odagiu, în vârstă de 27 de ani, a fost implicată într-un accident rutier, în zona centrală a Capitalei, duminică în jurul orei 16.15. Actrița, aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

Acesta era pe trotuar, în stația de autobuz și a încercat să traverseze neregulamentar. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a acordat imediat primul ajutor victimei, dar măsurile de resuscitare nu au avut succes.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

Prima reacție a actriței, după ce a accidentat mortal un bărbat

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit știrileprotv.ro.

De asemenea, autoritățiile au specificat că actrița nu consumase alcool. „Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”.

Potrivit actriței, victima ar fi sărit în faţa maşinii şi nu a avut cum să o evite. „S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea. Nu s-a întamplat pe trecere, nu vedeţi că acolo”, a declarat Monica Odagiu pentru observator.ro.

Sora ei, Ana Odagiu, și iubitul acesteia, Conrad Merricofer, erau și ei în mașina actriței. Conrad a declarat, pentru aceeași sursă menționată, că Monica Odagiu nu este de vină. Bărbatul în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net