Calvarul bărbatului care se îmbată brusc, fără să bea niciodată. De ce afecțiune suferă

Ultima actualizare:

Un bărbat a trecut ani de zile printr-un adevărat calvar: era depistat cu alcool în sânge, deși nu băuse! Iar situația aceasta bizară a continuat până când a aflat de ce afecțiune suferă. de fapt. 

Bărbatul suferă de o afecțiune rară, Foto: Daily Mail
Bărbatul suferă de o afecțiune rară, Foto: Daily Mail

Afecțiunea care l-a lăsat fără loc de muncă

Mark Mongiardo ține o dietă săracă în carbohidrați și zahăr și își testează constant alcoomelia pentru că starea lui ciudată aproape că i-a distrus total viață, ajungând să își piardă job-ul și chiar să fie reținut de poliție de mai multe ori.

Mark Mongiardo, pacientul alcoolic"„Dacă trebuie să merg la muncă, iar soția mea Gina e și ea la serviciu, atunci va trebui să îmi anunț șeful că nu vin".

Afecțiunea de care suferă i-a afectat profund chiar și căsnicia, la un moment dat.

Gina Mongiardo, soția lui Mark: „Când venea de la muncă, se băga la somn. Simțeam că ceva nu e în regulă și că îmi ascunde ceva. Ajunsesem în punctul în care aveam impresia că sunt căsătorită cu un străin". Mongiardo lucra deseori mai mult de 12 ore pe zi și a atribuit epuizarea și schimbările de comportament acestui fapt.

Afecțiunea i-a afectat viața de familie, Foto: Daily Mail
Afecțiunea i-a afectat viața de familie, Foto: Daily Mail

Până nu de mult, Mark a fost profesor de sport. Îi plăcea meseria sa, însă la un moment dat cineva s-a plâns că mirosea a alcool, moment în care își amintește că a fost chemat în biroul directorului - lucru care s-a întâmplat periodic în următorii ani.

Mark Mongiardo: „Mi s-a spus: <<trebuie să fii mai atent. E al doilea an în care predai. Nu știu ce faci în afara orelor, dar nu trebuie să îți afecteze meseria>>".

Din păcate însă, Mark și-a pierdut locul de muncă. 

Mark Mongiardo: „Unii oameni m-au întrebat dacă am avut anumite simptome. Cred că le-am avut, dar m-am gândit că e mai bine să le ascund”. 

Bărbat cu o sticlă de alcool - vin FOTO Shutterstock

În cele din urmă și-a schimbat locul de muncă pentru a deveni director sportiv. La trei săptămâni de la începerea noului său job, poliția l-a tras pe dreapta, iar el a picat alcooltestul, deși nu băuse.

În urma acestor întâmplări bărbatul și soția sa au decis să afle ce se întâmpla cu acesta, de fapt. Un detaliu descoperit pe internet le-a oferit un indiciu despre ce se întâmpla cu Mark. Ulterior un doctor i-a explicat ce se întâmpla cu el. Ei bine, se pare că Mark suferă de o boală extrem de rară, care face ca propriul intestin să producă alcool, mai ales după ce a mâncat alimente bogate în carbohidrați.

Carbohidrati jpg

Dr.Christoph Specht, medic: „Orice persoană care suferă sindromul Eigenbrauer are o floră intestinală care nu funcționează cum trebuie. Există anumite ciuperci și bacterii care declanșează un proces de fermentare.

Asta înseamnă că alimentele bogate în carbohidrați nu sunt descompuse în molecule individuale de zahăr, ci sunt fermentate și transformate de către organism în alcool, iar acest alcool intră în sânge și arată ca și cum persoana ar fi consumat băuturi alcoolice".

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net