Cristian Boureanu, prins băut la volan. Manevra care l-a dat de gol în fața polițiștilor

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan, pe DN 1, în oraşul Comarnic. Polițiștii l-au oprit după ce acesta ar fi făcut o manevră de depășire neregulamentară. Fostului deputat i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile, scrie adevărul.ro. 

Cristian Boureanu a fost prins de poliție Foto: Facebook
Cristian Boureanu a fost prins de poliție Foto: Facebook

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 17,15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.

A primit o amendă de 2.175 de lei și a rămas fără permis

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge. Surse apropiate anchetei au precizat că şoferul în cauză este Cristian Boureanu.

Inițial, Cristi Boureanu a negat că ar fi băut, dar ulterior a acceptat să meargă la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile. 

Boureanu nu ar fi fost singur în mașină, în momentul controlului, fiind însoțit de o tânără.

Cine este și cu ce se ocupă Cristian Boureanu

Cristian Boureanu este un nume extrem de cunoscut atât pe scena politicadin România, cât și în lumea afacerilor

Cristian Boureanu s-a născut pe 15 decembrie 1972 în Lusaka, Zambia. Boureanu a făcut întotdeauna furori printre femei cu înfățișarea și vestimentația sa elegantă, fiind un bărbat înalt și zvelt, de 1,86 metri înălțime și cântăreste aproximativ 82 kilograme.

Cunoscut atât în lumea showbiz-ului, cât și în lumea politică, Boureanu s-a făcut întotdeauna remarcat, indiferent de domeniu. Potrivit CV-ului său, Cristian Boureanu a cochetat cu politică încă din 1995, ocupând diferite funcții în cadrul partidelor PNL și PDL.

În 2012, a renunțat la viața de politician și a intrat în lumea afacerilor.

Citește continuarea articolului pe adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net