Cristian Boureanu, ars la buzunar cu 63.000 de lei pentru accidentul din stațiunea Mamaia

Cristian Boureanu nu poate scăpa de trecutul său tumultuous. Afaceristul este nevoit să plătească daune de 63.000 de lei, după ce, beat fiind, s-a urcat la volanul unui ATV și a gonit pe plaja din Mamaia, provocând un accident și rănind o altă persoană, în urmă cu cinci ani. 

cristian boureanu 1280x720 jpg
Cristian Boureanu, ars la buzunar cu 63.000 de lei pentru accidentul din stațiunea Mamaia

Boureanu este bun de plată, căci judecătorii au decis ieri că afaceristul trebuie să achite suma de 63.000 de lei pentru un accident pe care l-a produs în 2017, în stațiunea Mamaia. Trecutul nu iartă, iar acum Boureanu trebuie să suporte consecințele unei distracții de moment, care a degenerat într-un adevărat haos pe plaja din «stațiunea bogaților». 

Nu rata nici: Cristi, mai poți? Boureanu jonglează cu condamnările și cu iubitele!

Afaceristul trăiește viața la cote maxime, așa că în urmă cu aproximativ cinci ani, beat fiind, a furat un ATV și a condus nebunește vreme de 30 de secunde, pe plajă, până când s-a răsturnat, a distrus autovehiculul și a rănit ușor un bărbat. 

Firma de asigurări a fost nevoită să achite 60.000 de lei pentru haosul generat de Boureanu, apoi instituția l-a dat în judecată pe afacerist pentru a-și recupera banii. 

Ups: Cristian Boureanu, înșelat de femeile din viața lui! Cum a «prins-o» pe Valentina Pelinel

«Obligă pârâtul sa plateasca reclamantei urmatoarele sume: 60.222,97 lei, reprezentand despagubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata; contravaloare dobanda legala penalizatoare aplicabila in raporturile civile, calculata de la data scadentei de 26.11.2019 si pana la data platii despagubirii. Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de executare silita. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata, astazi, 21.07.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei»”, a decis instanța.

Cristian Boureanu, condamnat la 4 ani și trei luni cu executare

Cristian Boureanu are probleme serioase cu legea, căci instanța a hotărât la începutul acestui an, condamnarea fostului lider PNL la patru ani și trei luni de închisoare, cu executare, în dosarul privind reabilitarea căii ferate București-Constanța.

Vezi și: Cristian Boureanu și iubita sa au întors toate privirile la un eveniment de fițe, la Palatul Parlamentului

Boureanu i-a tras după el și pe alți doi oameni de afaceri și politicieni, este vorba de Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor și Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană.

DNA i-a trimis în judecată pe cei trei, încă din 2019. Potrivit autorităților, Boureanu și ceilalți doi inculpați ar fi primit 20 de milioane de dolari de la o firmă străină pentru executarea unor lucrări de reabilitare a căii ferate.

Cristian Boureanu a fost acuzat de trafic de influență, iar Ionuț Costea și Vlădescu au fost acuzați de trafic de influență, luare de mită și complicitate. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
baraj siriu sursa shtiu ro jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg