Cristi, mai poți? Boureanu jonglează cu condamnările și cu iubitele!

Cristi Boureanu nu mai prididește cu întâlnirile prin oraș! Fostul deputat are o viață plină și se vede treaba că îi place să trăiască periculos! S-a ales, recent, cu o nouă condamnare și, mai nou, jonglează și cu două iubite, fosta și actuala. Sau viceversa!

cub Cristi Boureanu png

Cristian Boureanu e mereu împovărat de probleme! Fostul deputat aleargă ca un titirez, de dimineața până seara, prin oraș, la volanului bolidului său de lux, în valoare de 70 000 de euro. Nu ca să-și etaleze bujuteria pe două roți, care s-a învechit deja, ci pentru a-și rezolva diverse treburi presante, la ordinea zilei.

Paparazzi Click! l-au surprins pe Boureanu în plină acțiune în Nordul Capitalei, unde a bifat în doi timpi și trei mișcări două întâlniri, în două restaurante diferite! Un adevărat tur de forță prin zona de Nord a Capitalei pentru fostul deputat, care nu-și mai vede capul de probleme, în ultima perioadă.

Boureanu a avut mai multe întrevederi și a ieșit din ambele localuri foarte agitat. Odată urcat în bolidul său, Borureanu nu s-a potolit! A pus telefonul la ureche și a vorbit non-stop, în timp ce era la volan!

În urmă cu mai bine de o lună, fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat la 4 ani şi 3 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul legat de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată București – Constanța.

În același dosar, a fost condamnat, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, și fostul ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu, la opt ani și șase luni de închisoare. Decizia magistraților nu este, însă, definitivă și poate fi atacată cu apel.

Boureanu, prins într-un triunghi amoros?

Cristian Boureanu (49 de ani) are și o viață personală foarte agitată. Nici bine nu a anunțat despărțirea de Cristina Belciu, că s-a reîntâlnit cu fosta lui iubită, modelul Laura Dincă.

Cristian Boureanu s-a despărțit, recent, de Cristina Belciu Sursa: Instagram
Cristian Boureanu s-a despărțit, recent, de Cristina Belciu Sursa: Instagram

Cristina Belciu a recționat imediat și i-a făcut, zilele trecute, o vizită fulger la domiciliu lui Boureanu, pasămite ca să-și mai ia câteva haine rămase la acesta acasă. Cristina a adunat la haine, însă, toată noaptea, căci a mai ieșit de abia dimineața din casa lui fostului iubit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net