Sigur nu știai! Care este numărul exact de pași necesari pentru a arde caloriile unui pahar de vin roșu

Un citat spune: „în vin există înțelepciune, în bere există libertate, în apă există bacterii”, dar se pare că mulți iubitori de alcool se confruntă cu o nouă problemă – caloriile! Potrivit noilor cercetări, un pahar de vin roșu de 250 de ml conține 225 de calorii, ceea ce înseamnă aproximativ 5.575 de pași sau 49 de minute de mers pe jos pentru a scăpa de ele. Și asta nu este tot.

Un pahar de vin roșu de 250 de ml conține 225 de calorii (foto: Shutterstock)
Un pahar de vin roșu de 250 de ml conține 225 de calorii (foto: Shutterstock)

Nu doar cei care se bucură de un pahar de vin roșu ar trebui să își facă probleme în privința caloriilor. O halbă de cidru conține 240 de calorii – echivaletul a 5.670 de pași, sau o plimbare de 51 de minute. Berea „Guiness” necesită o plimbare de 46 de minute, sau aproximativ 5.480 de pași pentru a arde cele 210 calorii, în timp ce o halbă de „Lager” conține 200 de calorii și necesită 5.385 de pași sau 43 de minute de mers pe jos. Iar celebrul whiskey „Jack Daniels”, deoarece nu este exclus, are 60 de calorii – 12 minute și 1.200 de pași, potrivit cercetărilor efectuate de aplicația mobilă Wayward, relatează tabloidul britanic The Sun.

Nici iubitorii de șampanie nu sunt scutiți, bineînțeles. Un pahar de 125 de ml de șampanie conține 90 de calorii și este nevoie de 2.520 de pași sau o plimbare de 19 minte pentru a arde caloriile. Iar un pahar de gin și un pahar de tonic au nevoie de 2.650 de pași își 21 de minute d emers pe jos pentru a arde ce 100 de calorii.

«Cârciuma» de la mine din zonă este la un minut distanță de mers pe jos. Cred că ar trebui să găsesc un pub un pic mai departe. Da, chiar îmi place să ies la o plimbare înainte de a merge la «cârciumă», dar este chiar vizazi de locuința mea, o plimbare de un minut. Și nu pot renunța la alcool, sunt o făptură a obișnuinței”, a declarat Eric Barrowman, un inginer electrician în vârstă de 47 de ani,  din Eastcote, nord-vestul Londrei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net