Tragedie în Galați. O fetiță de patru ani, singură în casă, s-a prăbușit în gol de la fereastră

O fetiță de 4 ani din Galați, lăsată singură în casă, s-a prăbușit în gol de la fereastra apartamentului situat la etajul 4. Un martor a văzut copila și a sunat la 112.  A fost preluată de o Ambulanță și transportată la spital, dar starea fetiței este foarte gravă.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un vecin a văzut fetița prăbușită pe caldarâm și a sunat imediat la 112. S-a întâmplat dimineață, la ora 7.48. Un echipaj medical a sosit la fața locului și a preluat copila cu Ambulanță. A fost transportat de urgență la spital, un de medicii se luptă să o salveze.

Copila fusese lăsată singură în casă, fără nicio supraveghere. S-a lăsat pe fereastră, a alunecat, și a căzut în gol de la etajul patru.

Foto: Monitorul de Galați
Foto: Monitorul de Galați

„Astăzi, 13 iunie, ora 07.48, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 4 a unui bloc de locuințe situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinței.

Minora a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanță și transportată la spital.”, a transmis IPJ Galați.

Din primele informații se pare că părinții copilei erau la muncă, iar bunica, cea care ar fi trebuit să o aibă în grijă, plecase pentru scurtă vreme de acasă pentru a o duce la școală pe sora copilei de patru ani.

În cauză, va fi deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, au mai transmis polițiștii gălățeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net