O acrobată a murit în timpul unui spectacol. A căzut în gol de la mare înălțime, după ce soţul ei a scăpat-o

Ultima actualizare:

Momente de groază la un spectacol de trapez în orașul Suzhou, din provincia Anhui, China. Sâmbătă, Sun Moumou (37 de ani), o acrobată, a avut parte de o ultimă reprezentanție și de un sfârșit tragic după ce a a căzut în gol de la 10 metri înălțime, direct pe scenă, în faţa publicului.

Sun a căzut în gol de la mare înălțime, după ce soţul ei a scăpat-o / Foto: Twitter
Sun a căzut în gol de la mare înălțime, după ce soţul ei a scăpat-o / Foto: Twitter

Sâmbătă seară, Sun, în vârstă de 37 de ani, a avut parte de o moarte de-a dreptul îngrozitoare după ce partenerul ei a scăpat-o, în timpul unui exercițiu periculos de acrobație, de la 10 metri înălțime. O colegă le-a spus reporterilor că încă mai respira „slab” după impactul cu scena, însă ajunsă la spital, medicii nu au putut să-i salveze viața.

Partenerul său de scenă era chiar soțul ei

Partenerul său de scenă era chiar soțul ei, Zhang Moumou. Cei doi aveau experiență de ani buni, dar o singură fracțiune de secundă a fost îndeajuns pentru ca bărbatul să nu reușească să o prindă de picioare în timpul numărulului, lucru care a costat-o viața pe acrobată.

Cuplul, ambii născuți în 1986, ar fi avut împreună un fiu și o fiică. Spectacolul a fost anulat imediat, alături de spectacolele planificate în weekend.

„Am fost mereu fericiți împreună. Având în vedere că mă aflu în mijlocul procesului de abordare a tuturor acestor lucruri, nu pot dezvălui detalii specifice în acest moment”, a declarat soțul ei, Zhang Moumou, potrivit tabloidului britanic DailyMail.

Momentul a fost surprins de către public și a devenit imediat viral. The Global Times a raportat că Anhui Yaxi Performing Art Media a fost amendată cu peste 7.000 de dolari pentru că '„a organizat spectacole comerciale fără aprobare”. Oficialii locali au exprimat „profunde condoleanțe'” și simpatie familiei victimei.

Totodată, cuplul nu ar fi purtat centurile de siguranță, adesea fiind văzuți făcând cascadorii la mare înălțime și bazându-se pur și simplu unul pe celălalt pentru a supraviețui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net