Un nepalez de 32 de ani, alpinist utilitar, a murit la serviciu. Ce făcea acesta

Luni, 15 mai, un alpinist utilitar în vârstă de 32 de ani, originar din Nepal, a pierit în urma căderii de la etajul 5 al unui imobil din București. Tănărul spăla geamurile când s-a întâmplat nenorocirea.

Nepalezul a murit în urma căderii de la etajul 5 al unui imobil din București Foto: Facebook
Nepalezul a murit în urma căderii de la etajul 5 al unui imobil din București Foto: Facebook

Nepalezul avea 32 de ani

Echipajele SMURD care au fost chemate să intervină l-au resuscitat pe bărbat, dar nu au reuşit să-l salveze. Din primele informaţii, ar fi vorba despre un cetăţean nepalez de 32 de ani, care lucra în România, scrie Observatornews.ro.

,,La data de 15 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 4 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a transmis Poliția Capitalei.

Un bărbat din Chiajna a căzut de la etajul 5 și a murit

Anul trecut, în septembrie, un bărbat de 36 de ani a căzut, de la etajul 5 al unui bloc, din Chiajna, în timp ce spăla geamurile. Echipajul medical sosit la fața locului pentru îngrijiri medicale a constatat că bărbatul nu mai poate fi salvat.

Femeie decedată după ce a căzut de la etaj, făcea curățenia de Paște

În urmă cu câțiva ani, o femeie a murit, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia, pe o stradă din Iaşi. Femeia avea 32 de ani şi se apucase de curăţenia de Paşte. Femeia voia să profite de faptul că soţul, dar şi copilaşul ei în vârstă de doar patru luni dormeau, și se apucase să spele ferestrele. Într-un moment de neatenţie, însă a alunecat şi a căzut în gol. A încercat cu disperare să se agaţe de pervaz, dar nu a reuşit. A murit pe loc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net