Vedeta care a refuzat de trei ori invitația la Chefi la cuțite, din cauza banilor. Cum a decurs negocierea: „Nu mi se pare ok”

O persoană destul de cunoscută în media a refuzat, de trei ori, oferta celor de la Antena 1 pentru a participa la emisiunea Chefi la cuțite. Motivul au fost banii, spune DJ. Gojira, pe numele său real Dorin Andreescu, cel care a refuzat vehement să apară în cadrul reality-show-ului de la Antena 1, „pe gratis”.

Vedeta care a refuzat participare la Chefi la cuțite / foto: Arhivă Click!
Vedeta care a refuzat participare la Chefi la cuțite / foto: Arhivă Click!

În cadrul unuia dintre podcasturile sale, Gojira a mărturisit că a fost nevoit să refuze invitația de a fi unul dintre concurenții show-ului culinare, întrucât nu era plătit. Descoperă din rândurile de mai jos cum și-a argumentat decizia pe care a luat-o.

Gojira: „Nu am continuat discuția pentru că la mine a fost întrebarea: există buget?”

Fostul iubit al Alexandrei Ungureanu a mărturisit că cei de la Chefi la cuțite l-au chemat de trei ori la emisiune, însă a fost nevoit să refuze. Nu pentru că nu ar fi vrut, ci pentru că nu „există buget”. 

Așadar, el a considerat de cuviință că este mult mai important să investească timpul și resursele lui în acțiuni care să producă sume de bani, nefiind interesat de ofertă.

Gojira a refuzat oferta din cauza banilor / foto: Arhivă Click!
Gojira a refuzat oferta din cauza banilor / foto: Arhivă Click!

„Am fost chemat a treia oară la Chefi la Cuțite, oficial. Nu știu exact pe ce poziție am fost chemat. Este o emisiune mainstream, de consum, care este un proiect comercial al trustului Intact, de succes.

Nu mi se pare ok să te duci gratis acolo, în contextul în care te duci, ești entertainer, contribui în mod direct în gradul de entertaining al emisiunii respective. Adică în a mă duce gratis la emisiunea aia și a fi într-un cadru destul de conformist, prefer să stau aici cu tine în subsol.

Nici nu știu exact care era poziția. Nu am continuat discuția pentru că la mine a fost întrebarea: există buget? Nu. Atunci îmi pare rău, nu sunt interesat, aș prefera să fac altceva”, a spus Gojira într-unul dintre podcast-urile sale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net