Premieră la „Chefi la cuțite”! Se întâmplă pentru prima data în istoria show-ului

#Chefi la cuțite

După 11 sezoane, multor emisiuni le-ar fi greu să găsească soluții pentru a rămâne populare printre telespectatori! Însă „Chefi la Cuțite” pare să fie la fel de iubit de public, ca în primul sezon, iar acum vine cu o nouă surpriză! În ediția din această seară, fanii de acasă vor avea parte de o premieră în istoria show-ului lor preferat!

Fanii emisiunii vor avea parte de o premieră
Fanii emisiunii vor avea parte de o premieră

Sunt puține emisiuni, atât în țara noastră, cât și dincolo de hotare, care se pot mândri că au rămas la fel de populare precum „Chefi la Cuțite”. Deși show-ul este deja în sezonul cu numărul 11, publicul rămâne la fel de captivat de aventurile din bucătărie ale concurenților. Tensiunea, cât și preparatele delicioase, atrag în fața ecranului o mulțime de români, iar în această seară, fanii emisiunii vor avea parte de o surpriză inedită!

Mai precis, este vorba vorba despre o schimbare în juriu care va uimi întreaga țară! La ediția din această seară de la „Chefi la Cuțite”, preparatele vor fi jurizate de către copii! Aceștia vor lua locul lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu! Iar dacă vă faceți griji pentru cei trei chefi carismatici, nu aveți de ce! Aceștia nu vor dispărea din emisiune, iar noul (și tânărul) juriu este doar o premieră pentru această seară!

Amalia Esa a primit critici în ultima emisiune

Fanii emisiunii „Chefi la Cuțite” știu deja că au apărut câteva surprize în timpul ultimei emisiunii. Prima a fost depunctarea Amaliei Elsa, dintr-un motiv incredibil! Mai precis, concurenta a primit critici din partea Ginei Pistol pentru comportamentul ei. Prezentatoarea i-a scăzut din puncte, pentru că ar fi continuat să adauge ingrediente în farfurie, chiar după ce a trecut timpul regulamentar. Amalia Elsa și-a cerut scuze, primind doar 11 puncte, potrivit celor de la Antena 1.

Referitor la eliminarea de seara trecută, chef Sorin Bontea a fost nevoit să se despartă de unul dintre concurenții săi. Diane Inamahoro a părăsit competiția, după ce a primit doar 6 puncte pentru farfuria ei. Cu toate acestea, ea a plecat de la „Chefi la Cuțite” cu capul sus, spunând că se bucură că a reușit să ajungă atât de departe în emisiune.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net