De ce a ales Gina Pistol să renunțe la rolul de prezentatoare de la „Chefi la Cuțite”

Ultima actualizare:

Deja a trecut ceva vreme de când Gina Pistol a surprins fanii emisiunii „Chefi la Cuțite” cu anunțul retragerii ei din show. Între timp, vedeta de televiziune și-a întemeiat o familie fericită alături de soțul ei, Smiley, cât și de fiica sa, Josephine. Iar pentru cei cărora încă le este dor de Gina Pistol, pe ecranul de televiziune, podcast-ul lui Mihai Morar vine cu mai multe detalii despre plecarea ei.

Gina Pistol tocmai s-a căsătorit cu Smiley
Gina Pistol tocmai s-a căsătorit cu Smiley

Gina Pistol tocmai s-a căsătorit cu Smiley, cei doi formând deja un cuplu fericit de ceva timp. Vedeta are o viață fericită și se dedică în totalitate creșterii fiicei ei, Josephine, în vârstă de doar 2 ani! Fanii Ginei Pistol sunt, cu siguranță, bucuroși să își vadă idolul mai fericit ca niciodată. Ea s-a retras din televiziune odată cu nașterea fiicei ei, după o carieră de succes la Antena 1, unde a prezentat proiecte precum „Chefi la Cuțite” și „Asia Express”.

Iar pentru cei care încă îi duc dorul și se întreabă ce a dus la retragerea ei de la emisiune, podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, vine cu mai multe detalii! Mona Segall, femeia care a reușit să aducă pe ecranele din casele noastre emisiuni precum „Dansez pentru tine”, sau chiar „America Express”, a fost invitata lui Mihai Morar și a vorbit despre plecarea Ginei Pistol de la „Chefi la Cuțite”.

„Munca Ginei înseamnă că stă de la 10 dimineața, până la 2 noaptea”

Vorbind despre cantitatea masivă de muncă a Ginei Pistol în cadrul emisiunii, Mona Segall a declarat că „munca Ginei înseamnă că stă de la 10 dimineața, până la 2 noaptea”. În continuare, ea a spus că „e obișnuită să stea cu cea mică”. Ea a recunoscut că nu i-a fost ușor să afle decizia Ginei, iar întrebată de Mihai Morar dacă a încercat să o facă să se răzgândească, Mona Segall a spus că „am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când iau o asemenea hotărâre, de care depinde viața și familia.”

În cele din urmă, decizia Ginei de a pleca de la „Chefi la Cuțite” pentru a avea grijă de fiica ei, a fost una corectă, vedeta fiind acum mai fericită ca oricând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net