Ce va scrie în buletinul Ginei Pistol, după nunta cu Smiley. Numerologii i-au transmis vedetei un mesaj clar!

Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai longevive și iubite cupluri din showbiz-ul intern românesc. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, prezenți la cel mai important eveniment din viața lor fiind peste 300 de persoane. Atunci, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit numele pe care îl va purta în buletin.

Ce nume va purta Gina Pistol / foto: Instagram
Ce nume va purta Gina Pistol / foto: Instagram

Gina Pistol a decis să păstreze în continuare numele ei. Recent căsătorită, aceasta le-a mărturisit jurnaliștilor invitați la nuntă faptul că un numerolog a sfătuit-o să facă această alegere, fiind una benefică.

Ce nume are acum în buletin îndrăgita prezentatoare TV

Georgeta Pistol Maria este numele pe care acum vedeta îl are în buletin. Gina Pistol nu s-a sfiit să recunoască public faptul că și-a păstrat și numele ei de familie, în urma unui sfat pe care i l-a oferit un numerolog.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a zis că e de bine. Da de ce să nu fie bine, am păstrat și numele meu”, le-a spus vedeta juranliștilor invitați la nuntă.

Ce a spus Carmen Harra despre relația celor doi

Carmen Harra a oferit predicții pozitive despre viitorul relației celor doi / foto: Facebook
Carmen Harra a oferit predicții pozitive despre viitorul relației celor doi / foto: Facebook

Cunoscuta clarvăzătoare a fost întrebată în cadrul unei emisiuni de televiziune ce părere are despre relația celor doi artiști. Potrivit celor spuse de Carmen Harra, relația lor va dura până la adânci bătrâneți.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.

Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie.”, a mărturisit Carmen Harra într-o emisiune TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net