Ce a uitat Gina Pistol să poarte la nuntă? „N-am avut nimic de împrumut!”Peste ce tradiție a sărit mireasa?!

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă de vis, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat! Mirii au respectat multe dintre superstiții, pentru a le merge bine în căsnicie. Mireasa, însă, emoționată, a mai uitat câte ceva.

Gina Pistol și Smiley au fost mirii anului, iar nunta lor din weekend a fost cap de afiș! A fost cel mai frumos moment din viața lor de cuplu, pe care l-au pregătit temeinic cu două luni de zile înainte.

Tradițiile și superstițiile au fost și ele în mare parte respectate, însă, în emoțiile inerente unui astfel de eveniment, mireasa a uitat de unul.

Am ceva vechi: și anume cerceii pe care-i port în urechi, ceva nou: am pandantivul de la gât, nu am ceva împrumut! Am uitat! Mi-a dat nașa o jachețică, dar am lăsat-o că era destul de cald!”, a declarat mireasa, încurcată, la conferința de presă.

Una dintre superstițiile legate de nuntă spune că mireasa ar trebui să poarte ceva vechi, ceva nou și ceva de împrumut (eventual, un obiect purtat de altă mireasă la nunta ei, acum fericită în căsnicie), asta ca să împrumute puțin din norocul deja probat de o prietenă a miresei.

Ce tradiții au respectat Gina și Smiley la nuntă? Gina: „Eu l-am călcat pe Andrei!”

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) s-au conformat tradițiilor la nunta lor. Au bifat multe dintre superstițiile pe care mirii trebuie să le țină pentru a avea căsnicie lungă și fericită.

Gina a apărut la întâlnirea cu jurnaliștii cu... boabe de orez în păr. Se obişnuieşte să se arunce cu orez în miri după ieşirea de la Primărie, acesta fiind considerat un gest care le va aduce tinerilor căsătoriţi o viaţă plină de bogăţie, veselie şi speranţă de fertilitate.

În biserică, la dansul din jurul mesei, mirii obişnuiesc să se calce pe picior. Se spune că acela care a călcat primul va conduce în căsnicie, iar cel care este călcat pe picior va fi toată viaţa sub papuc.

Eu l-am călcat pe Andrei. El a întrebat: ce faci? I-am zis stai linişltit, că e bine!”, a mărturisit Gina, după ceremonie.

Smiley a petrecut noaptea la hotel înaintea nunții! „Am rămas șocat!”

Smiley a fost și el tradiționalist și a preferat să meargă la hotel în noaptea dinaintea nunții. Se spune că nu e bine ca mirele să vadă mireasa în rochie înainte de nuntă. Bătrânii spun că încălcarea acestei reguli, atrage nereușita căsniciei, simbolizând faptul că mirele își va pierde interesul pentru viitoarea soție.

Mi-am dorit să fie surpriză cum arată ea pentru mine și să o redescopăr în ziua nunții, așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. Am rămas șocat când ma văzut-o în rochie de mireasă. Este superbă!”, a spus Smiley.

La nunta celor doi au căzut și câțiva stropi de ploaie. Iar potrivit vorbelor din bătrâni, se spune că mirii se vor îmbogăţi sau că vor avea o viaţă îmbelşugată dacă le plouă la nuntă.

O altă superstiţie spune, însă, că în luna mai nu este bine să se facă nunţi. Se crede că relaţiile celor care aleg, totuşi, această lună pentru căsătorie, se vor deteriora rapid.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net