Primele declarații ale mirilor și imagini de vis de la nunta Smiley & Gina Pistol. Doar prinții au parte de așa ceva

Ultima actualizare:

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) au devenit sâmbătă, 27 mai, oficial soț și soție! După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri și-au primit invitații, în jur de 300, la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit după șapte ani de relația / foto: arhiva personală
Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit după șapte ani de relația / foto: arhiva personală

Cei doi au optat, la sfatul organizatoarei nunții lor, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie. Sala pregătită pentru eveniment arată ca în filmele cu prinți și prințese...

Smiley: „E o avalanșă de trăiri... cu râs și plâns”

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans.

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună»!”, a mărturisit Gina Pistol, imediat după cununia religioasă.

«DA»-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă. 

Sala de petrecere, amenajată ca în filmele cu prinți

„Într-un loc nou, de lângă București, gândit precum o seră uriașă, inundată de lumina naturală, îmbrățișată de pădure, cu o grădină aranjată în detaliu, precum o broderie fină, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea”, așa a descris organizatoarea nunții lui Gina și Smiley. 

Locul cu pricina a fost în detaliu descris printr-un comunicat de presă oferit de organizatorii nunții: „Cu construcții florale suspendate, în care florile albe sunt asemeni unor lucrări de artă, prinse în rame albe, cu mese ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley, cu place card-uri cu nume de invitați, scrise pe codițe de măr și cu multă grijă la detalii, spațiul se umple de culori, de zâmbete, de dansuri și de sărbătoare pentru proaspeții căsătoriți”.

„Obiectivul nostru a fost să creem un spațiu de poveste, elegant, simplu, în nuanțe de alb și verde, care să fie cadrul perfect și simplu pentru povestea de dragoste a celor doi miri. Orangeria noastră este gândită să aibă cea mai versatilă compartimentare, spații romatice, cele mai gustoase preparate si cea mai frumoasă lumină naturală în interior care pe timp de zi este dată de razele soarelui, iar seara de strălucirea stelelor.

Discreția mirilor, decența cerintelor, dorința lor de a nu epata și de a-și păstra povestea în coordonatele simplității și ale eleganței au transformat spațiul orangeriei într-o ramă luminoasă în care se desfășoară perfect tabloul nunții lor”, a declarat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor. 

„Știam cu toții că avem în față cea mai importantă nuntă a anului, în România, cu doi miri ocupați, cu timpul fragmentat între proiecte profesionale nenumărate și frumusețea vieții de părinte, iar o nuntă este ca un maraton, cu multe decizii de luat, detalii de stabilit.

Grija mea a fost să le trasez drumul în cele mai mici detalii, să le strâng toate necesitățile și informațiile, cele mai bune oferte, listele de întrebări și de decizii necesar de luat, toate într-un singur loc și să încerc cu fiecare răspuns să mai pun o piesă de puzzle în tabloul final.

Am vrut să le organizăm pe toate din timp, cât să aibă în ziua nunții lor cea mai frumoasă stare, nici o grijă, să se poată bucura de toate și de toți invitații, să mă știe alături pentru orice, să știe că toate sunt stabilite, iar cele mai imprevizibile scenarii preîntâmpinate”, a mărturisit Ivona Nenu, cea care le-a fost alături lui Smiley și Ginei Pistol și la organizarea botezului fetiței lor, Josephine. 

image
image
image
image
image
image
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image
actualitate.net