Ce ținute au ales vedetele la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Imagini cu Andreea Esca, Adela Popescu și Adelina Pestrițu

Ultima actualizare:

Multe vedete au participat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, eveniment care a avut loc ieri, 27 mai. Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Sore, Adela Popescu, Andra, Mira și CRBL sunt doar câteva dintre celebritățile care s-au bucurat de căsătoria artistului cu prezentatoarea de televiziune. Iată ce ținute au ales să poarte vedetele.

CRBL, sacou cu fotografii cu Smiley și Gina

Printre invitați s-a numărat și CRBL. Acesta a atras atenția tuturor la fastuosul eveniment. Aproape puteai spune că este confundat cu mirele. Artistul a purtat un sacou croit special cu o serie de fotografii în care apar Smiley și Gina Pistol. 

Andreea Esca și Sore au optat pentru rochii roșii

Esca și Sore, asortate la nuntă Ginei Pistol
Esca și Sore, asortate la nuntă Ginei Pistol

Andreea Esca, pe timpul zilei, a îmbrăcat o rochie albastră, înflorată, iar seara a purtat una roșie. Și cântăreața Sore a participat la petrecerea lui Smiley de nuntă. Sore a optat pentru o rochie lungă, de culoare roșie, lungă până în pâmânt, cu bretele.

Adelina Pestrițu a purtat o rochie neagră

Adelina Pestrițu și Mira, superbe la nunta Ginei - Foto: Click!
Adelina Pestrițu și Mira, superbe la nunta Ginei - Foto: Click!

Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte elegantă, Adelina Pestrițu a impresionat la eveniment alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Fanii au scris pe rețelele de socializare că alegerea ei a fost una perfectă, deoarece rochia lungă, cu trenă, i-a pus în evidență picioarele. 

Adela Popescu, ținută still cowbow

Adela Popescu a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi, accesorizată cu un lanț strălucitor în jurul taliei și o pălărie stil cowboy. Radu Vâlcan, prezenatorul de la Insula iubirii, a optat pentru un costum negru supradimensionat, iar sacoul avea câteva cusături albe, foarte moderne, care accentuau reverele. Soțul Adelei Popescu a renunțat la pantofii eleganți din piele pentru o pereche de bascheți alb cu negru, ce se asortau de minune cu costumul.

Răzvan Fodor, costum negru în stil casual 

Răzvan a fost fără Irina Fodor la nunta Ginei Pistol - Foto: Click!
Răzvan a fost fără Irina Fodor la nunta Ginei Pistol - Foto: Click!

Răzvan Fodor a optat pentru un costum negru cu dungi albe, în stil casual. Pantofii aleși au fost sport, de un alb imaculat. Acesta a participat singur la eveniment, pentru că Irina Fodor, este plecată în America Express.

Mira a purtat o rochie scurtă, chic

Nici cântăreața Mira nu a lipsit de nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Tânara a ales să poarte o rochie de culoare roz, pal, decupată, chic, perfectă pentru vremea de afară. Mira a participat la petrecere însoțită de soțul ei, Levi Elekes. Acestat a ales un costum cât se poate de simplu, de culoare alb.

Loredana Groza, ținută provocatoare

Loredana Groza, alături de fiica ei Foto: Instagram
Loredana Groza, alături de fiica ei Foto: Instagram

Loredana Groza nu a lipsit de la petrecere. Diva a atras toate privirile cu ţinuta pe care a ales să o poarte la eveniment. Aceasta a optat pentru o rochie sexy, de culoare roz. Loredana a avut-o parteneră pe fiica ei la nunta lui Smiley. Cele două s-au distrat de minune și au făcut numeroase fotografii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net