Gina Pistol și Smiley, moment emoționant pe valsul mirilor! Ce s-a întâmplat în timpul dansului / Video

Ultima actualizare:

Nuntă mare a fost sâmbătă seară în showbiz-ul românesc! Gina Pistol (42 de ani) și Smiley și-au unit destinele pentru totdeauna în fața celor dragi! Cele două vedete, au avut o nuntă de poveste, deoarece au fost foarte atente la fiecare detaliu în parte pentru ca cei peste 300 de invitați să se simtă ca la ei acasă.

Smiley și Gina Pistol au deschis seara cu un moment special și anume: valsul mirilor. Cei doi au dansat pe piesa "Dance Me To The End Of Love", cântată de inegalabilul Leonard Cohen, ca doi adolescenți de liceu.

Din imagini putem observa cât de mult se iubesc având în vedere că nu au fost deloc zgârciți în gesturi tandre, unul față de altul, în fața tuturor invitaților. S-au strâns în brațe pe tot parcursul melodiei, s-au privit în ochii care sclipeua de bucurie, pe tot parcurusl piesei și s-au strâns în brațe clipe în șir.

De asemenea și tortul pentru invitați a fost unul de excepție cu cinci etaje de care invitații s-au bucurat și nu s-au sfiit să îl fotografieze sau să îl filmeze și să îl pună pe rețelele de socializare.

Click! spune

Gina Pistol și Smiley își trăiesc iubirea discret de șapte ani. Cei doi au o fetiță de doi anișori, Josephine, pe care o iubesc ca pe lumina ochilor din cap și care o țin departe de ochii curioșilor, deoarece cele două vedete au ales momentan să nu o afișeze pe rețelele de socializare.

La nunta sâmbătă seară au fost prezenți peste 300 de invitați, atât familiile celor doi cât și colegii de breaslă cu care Gina Pistol și Smiley au lucrat ani de zile la PRO-TV și la Antena 1. De asemenea, pentru că și-a dorit să arate impecabil, Gina Pistol a ales să poarte și două rochii de mireasă superbe care i-au venit foarte bine pe corpul perfect ce îl are.

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg