Ce meserii neașteptate au părinții lui Smiley. Puțini sunt cei care știu!

Puțini artiști din țara noastră pot spune că sunt la fel de populari printre români precum Smiley. Iar pe lângă o carieră de succes, acesta se poate mândri și cu o familie superbă, alături de viitoarea lui soție, Gina Pistol, cât și de fiica celor doi, Josephine. Însă puțini români știu câte ceva despre părinții artistului, iar meseriile acestora sunt unele neașteptate!

Smiley are o relație foarte strânsă cu părinții lui
Smiley are o relație foarte strânsă cu părinții lui

Smiley poate fi numit, fără doar și poate, unul dintre cei mai longevivi și îndrăgiți artiști din țara noastră. Încă din perioada de început a anilor 2000 el a fost o prezență constantă pe ecranele și scenele de concert din România.

Dedicația sa pentru muzică i-a adus și o mulțime de premii, de-a lungul timpului. Iar cariera de succes este doar începutul pentru Smiley, care, acum, are o familie fericită, alături de Gina Pistol și fiica lor, Josephine. Însă, doar puțină lume știe ce meserii au avut părinții artistului, iar potrivit informațiilor oferite de către fanatik.ro, ele sunt unele complet surprinzătoare!

Chiar în acest weekend, sâmbătă, va avea loc nunta mult așteptată dintre Smiley și Gina Pistol, iar cei doi sunt în toiul ultimelor pregătiri înainte de marele eveniment. Iar alături cei doi vor fi și părinții lor, despre care nu mulți români știu prea multe. Iar în cazul lui Smiley, meseriile celor doi sunt unele surprinzătoare, care nu au nicio legătură cu muzica.

Ce meserii au părinții lui Smiley

În ce îl privește pe tatăl artistului, pe numele lui Ion Maria, poate că mulți dintre noi vor fi surprinși să afle că a fost pilot în cadrul Ministerului Apărării Naționale, iar mai târziu, a reușit să ajungă directorul unei fabrici de pâine din Cernica. Iar în privința mamei lui Smiley, Ioana Maria, ea a fost contabilă, lucrând la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Artistul spune că a fost mereu motivat de către familia lui, de care este foarte aropiat, chiar dacă tatăl său nu a fost de acord ca acesta să cânte alături de formația Simplu.

Artistul a vorbit cu drag despre relația cu familia sa, declarând că datorită părinților săi a reușit să devină ceea ce este acum. Mai târziu, mama sa chiar l-a ajutat în carieră, ocupându-se de faimoasa casă de discuri HaHaHa Productions.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Iulian Tiganila FOTO Jurnal de Argeș jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net