Acum s-a aflat! De ce nu a venit, de fapt, Sorin Bontea la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Sâmbătă, 27 mai, Palatul Snagov a găzduit nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Peste 300 de persoane au fost invitate, de la rude și apropiați, la prieteni și colegi de breaslă ai celor doi. Totuși, din rândul celor trei jurați de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea a luat absență pe care, ulterior, a motivat-o. 

Motivul pentru care Sorin Bontea nu a putut merge la nunta Ginei / foto: Colaj Click!
Motivul pentru care Sorin Bontea nu a putut merge la nunta Ginei / foto: Colaj Click!

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Sorin Bontea a mărturisit că a primit invitație pentru nunta celor doi, însă problemele personale au reprezentat un impediment. 

Sorin Bontea a explicat de ce nu a fost prezent la nuntă 

Lipsa lui Sorin Bontea nu a fost trecută cu vederea în rândul invitaților prezenți. Curiozitățile pe marginea acestui subiect nu au întârziat să apară, dar juratul Chefi la cuțite le-a lămurit de îndată. 

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a spus Sorin Bontea, potrivit Fanatik

Smiley: „Noua familie Maria intră într-o pauză”

Îndrăgitul artist a postat un mesaj la scurt timp după nuntă. Smiley și Gina au mulțumit tuturor persoanelor care au ales să le fie aproape la marele eveniment din viața lor. Acesta a punctat faptul că familia Maria va lua o pauză din social media, pentru a se reface în urma petrecerii fastuoase. 

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit / foto: Instagram
Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit / foto: Instagram

Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi??? Am închis desfașuratorul, gata cu listele?

Au mai rămas niște sarmale de la party, că tare bine ne-ar prinde azi:) S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi măcar parterul?:) Mai avem vreun interviu de dat? Nu?

Atunci merg să-i raspund lui Josephine, că are multe întrebări despre ce am facut noi atâtea ore după ce a plecat și de ce am ajuns așa târziu acasă. Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugam, dar face bine din când în când.”, a transmis Smiley, prin intermediul rețelelor de social media.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net