Povestea dureroasă a Ginei Pistol. Puțini sunt cei care știu ce dramă ascunde soția lui Smiley

Chiar dacă, în prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, și tocmai ce a făcut o promisiune de o viață cu soțul său, Smiley (39 de ani), Gina Pistol (42 de ani) a trecut prin multe dificultăți. Dacă acum pentru prezentatoarea TV este foarte importantă familia, în copilărie, nu a avut parte în totalitate de acest lucru. Ce impact a avut asupra ei separarea părinților?

Povestea Ginei Pistol. Cu ce teamă a trăit vedeta din copilărie, până la maturitate
Povestea Ginei Pistol. Cu ce teamă a trăit vedeta din copilărie, până la maturitate

Gina Pistol (42 de ani) s-a născut într-o familie modestă din județul Teleorman. Probabil că mulți se întreabă cine sunt părinții prezentatoarei TV, având în vedere că aceasta nu s-a afișat niciodată cu ei. Ei bine, când Gina avea doar șase ani, părinții ei au divorțat. S-au luptat pentru custodia ei, urmând ca, într-un final, să rămână cu mama, iar tatăl său a decis să își continue viața în brațele altei femei.

Gina Pistol: „Au fost momente în viața mea când...”

Despărțirea celor care trebuiau să îi fie alături, a avut un impact major asupra vedetei, care a recunoscut că, din copilărie, până la maturitate, a trăit cu teama de abandon. Și nu doar că a trebuit să fie martora separării părinților, dar a fost, pentru un timp, în grija unei femei care „era puțin agresivă”.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol, cu ceva timp în urmă, în podcast-ul „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar.

Gina: „Îmi doresc mult lucrul acesta”

De asemenea, pentru prezentatoarea TV este foarte importantă familia, ceva ce și-a dorit dintotdeauna. Ea a dezvăluit că tatăl ei ar fi fost un om violent, iar după despărțire, a ales să-și petreacă restul zilelor alături de o altă femeie, cu care are și doi copii.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a mai adăugat vedeta.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net