Florin Dumitrescu, mărturisire despre relația sa, după 9 ani de căsnicie: „O aventură foarte....”

Celebrul bucătar de la Chefi la Cuțite, Florin Duminitrescu, a făcut un anunț foarte emoționant despre soția sa, Cristina Sima. Acum fix 9 ani, cei doi îndrăgostiți își spuneau „DA” pentru totdeauna.

Florin Dumitrescu iubește ca-n prima zi / foto: arhivă personală
Florin Dumitrescu iubește ca-n prima zi / foto: arhivă personală

Florin Dumitrescu, carismaticul bucătar de la Antena 1, și soția lui au împlinit, curând, nouă ani de căsătorie. Deși a trecut ceva timp, ei se iubesc la fel de mult ca-n prima zi.

„O aventură foarte frumoasă la care încă mai construim. Punem cărămidă peste cărămidă de la an la an și ne creăm amintiri, pentru că ăsta este scopul nostru, să ne creăm amintiri împreună”, a precizat cheful la Antena Stars.

Încă mai construiesc la relația lor

Starul de la Antena 1 spune că cei nouă ani petrecuți lângă Cristina Sima au fost aventură la care încă mai construiesc. Scopul său și al iubitei sale este să creeze mereu amintiri frumoase împreună.

„Cea mai importantă zi, 9 ani de atunci! Cea mai frumoasă mireasă și cea mai frumoasă rochie!

La mulți ani, iubita mea! Să ne iubim sănătoși încă 3 vieți de acum încolo!”, spunea chef Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Chef Florin Dumitrescu și soția sa

Cunoscutul Jurat de la Chefi la cuțite a întâlnit-o pe cea care avea să îi devină soție la doar 23 de ani. Pe atunci, Cristina avea 27 de ani și era de profesie jurnalist, iar astăzi deține un blog de beauty.

Cei doi s-au întâlnit după ce Cristina a venit la restaurantul unde lucra el pentru a-l cunoaște și a scrie un articol. De la prima vedere însă, Florin Dumitrescu s-a îndrăgostit de ea, așa că fiorii iubirii care se înfiripau l-au îndemnat să înceapă să discute cu ea pe social media.

Cu toate acestea la început s-au ferit de ochii lumii, iar timp de două luni de zile au vorbit pe Facebook, până ca Florin să îi ia numărul de telefon, potrivit click. 

image
image
image
image
image
image
reghecampf si corina caciuc jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner mihaela constantinescu png
"Abia aștept s-o văd pe marele ecran și să văd filmul, care cred că este excepțional!", mai spune Connect-R
banner ilinca vandici png
banner Larisa Dragulescu png