Florin Dumitrescu, în mijlocul unui scandal de proporții! De ce a fost dat afară cunoscutul chef. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani

Ultima actualizare:

Florin Dumitrescu este unul dintre cele mai ușor de recunoscut nume pentru români, faimosul chef fiind apreciat pentru calitățile sale din bucătărie, cât și din fața camerelor de filmat. Acesta a evitat întodeauna să facă furori în viața publică și a ales să rămână concentrat pe pasiunea sa, cât și pe performanța sa de jurat la Chefi la Cuțite. Însă doar cu puțin timp în urmă, chef Dumitrescu a fost ținta unui atac dur și complet neașteptat. Află de la Click! despre ce este vorba.

Florin Dumitrescu a fost acuzat că a furat un set de cuțite / foto: arhivă personală
Florin Dumitrescu a fost acuzat că a furat un set de cuțite / foto: arhivă personală

Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei jurați de la emisiunea Chefi la Cuțite, care reușește să domine audiențele din țara noastră chiar și după o mulțime de ani și sezoane. 

În trecut, chef Dumitrescu a avut parte și de critici. Conform cancan, care citează exclusivtm.ro, un atac dur împotriva acestuia a venit chiar din partea altui bucătar român.

Loredan Gargalac, un chef ce lucrează în Marea Britanie, a avut în urmă cu doar câțiva ani o declarație împotriva lui Florin Dumitrescu care a uimit prin duritatea sa. Printre altele, acesta a spus că juratul de la Chefi la Cuțite ar fi furat cuțite de la un restaurant și că este un „cantinar obosit.” Mai precis, declarațiile au avut loc acum 10 ani, iar Loredan Gargalac nu s-a sfiit să își facă publice adevăratele opinii despre Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, acuzat că ar fi furat cuțite de la locul de muncă

În decursul declarațiilor sale, Loredan Gargalac aducea acuzația că Florin Dumitrescu ar fi fost concediat de la restaurantul unde lucra deoarece ar fi furat o trusă de cuțite scumpe. De asemenea, el spunea că faimosul bucătar nu se descurca cu normele din bucătăria unui restaurant și că întreaga lui carieră s-ar fi datorat „pilelor și a relațiilor.”

Acesta a continuat declarațiile dure la adresa lui Florin Dumitrescu, descriindu-l drept un „cantinar obosit”, care „nu cunoaște normele elementare de igienă în bucătărie.” De altfel, Loredan Gargalac chiar spune, în cadrul declarațiilor de atunci, că este primul care s-a legat public de Florin Dumitrescu, însă insista că nu are o problemă personală cu acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net