Ce preţ are ciorba de miel gătită de chef Cătălin Scărlătescu. E rețeta lui preferată de Paște

Chef Cătălin Scărlătescu îi întâmpină în acest an pe români cu preparate pascale consacrate. Cunoscutul jurat de la „Chefi la cuțite" și fostul concurent al reality-show-ul „America Express" de la Antena 1 pregătește o sumedenie de rețete pentru masa de Paște din acest an. Click! îţi spune cât costă renumita lui ciorbă de miel, nelipsită de pe mesele românilor.

Cât costă ciorba de miel făcută de chef Scărlătescu. FOTO: Colaj Click!
Cât costă ciorba de miel făcută de chef Scărlătescu. FOTO: Colaj Click!

Gospodinele care nu vor sau nu au timp de petrecut în bucătărie în vederea pregătirii celor mai bune preparate pentru masa de Paște pot opta acum pentru feluri de mâncare gata preparate de nimeni altul decât chef Scărlătescu.

Ciorbă de miel gătită după rețeta lui Chef Scărlătescu

Românii care vor să mănânce ciorba de miel pregătită de chef Scărlătescu trebuie să scoată din buzunar suma de 117.00 lei pentru o cantitate de 2.4 litri de ciorbă de miel. Porțiile sunt suficiente pentru 6 persoane, cantitatea unei singure porții fiind de 400 de ml, potrivit site-ului ChefSuperFood, potrivit a1.ro

De asemenea, doritorii trebuie să știe că toate comenzile sunt plasat cu 24 de ore înainte.

„Ciorba de miel este nelipsită de pe masa de Paște. Bucătarii noștri o pregătesc cu ingrediente de cea mai bună calitate, legume din belșug, borș de casă și verdețuri proaspete”, este descrierea preparatului de pe site.

Secretele ciorbei de miel folosite de chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu. FOTO: Social media
Chef Cătălin Scărlătescu. FOTO: Social media

Paștele nu reprezintă doar Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Această sărbătoare este mai multe decât atât, fiind un moment prielnic pentru liniștea sufletească și petrecerea timpului alături de persoanele dragi. 

Când cineva îți trece pragul în preajma sărbătorilor pascale, tot ceea ce poți face este să-i întâmpini pe oaspeți cu cele mai bune preparate specifice mesei pascale. 

Astfel, dacă ești pasionat de bucătărie și ți-ai propus să îți surprinzi musafirii cu cea mai bună ciorbă de miel de pe masa de Paște, trebuie să folosești ingredientele folosite de Cătălin Scărlătescu.

Iată ce ingrediente folosește renumitul bucătar: carne de miel, ceapă verde, morcov, țelină, rădăcină de pătrunjel, pastârnac, ou, orez, borș de casă, pătrunjel și leuștean proaspăt. De asemenea, acest preparat nu conține conservanți și coloranți adăugați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net