„Cel mai puternic concurent de la Chefi la cuțite”. Cine este Laurențiu Neamțu, „bucătarul vedetelor”

Click! îți spune cine este Laurențiu Neamțu (35 de ani), noul concurent de la „Chefi la cuțite”, care a primit „Cuțitul de aur”. Bărbatul are o poveste de viață impresionantă și a gătit pentru mai multe personalități internaționale. Experința sa în bucătărie l-a uimit pe chef Florin Dumitrescu... „Este cel mai puternic concurent pe baza CV-ului din istoria Chefi la cuțite”, a spus acesta.

Laurențiu Neamțu a impresionat juriul de la „Chefi la cuțite” / captură: Antena 1
Laurențiu Neamțu a impresionat juriul de la „Chefi la cuțite” / captură: Antena 1

Cea de-a 12-a ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, din sezonul cu numărul 11, l-a adus în fața celor de acasă și a juraților pe Laurențiu Neamțu. De meserie bucătar, concurentul i-a impresionat „judecători” nu doar cu preparatul său culinar, ci mai ales cu fascinanta sa poveste de viață.

Povestea parcă desprinsă din filme a concurentului Laurențiu Neamțu

Vreme de 14 ani, Laurențiu Neamțu a lucrat în străinătate, ca bucătar. A plecat din România la vârsta de 19 ani, în Cipru, unde a lucrat alți 4 ani. La 23 de ani, concurentul de la „Chefi la cuțite” a început să lucreze în Statele Unite ale Americii, unde a stat opt ani, și a gătit pentru celebrități precum Justin Bieber, Celine Dione și Michael Jordan.

„Vin din Brașov. Sunt întors în România din 2019. În mare parte am lucrat în străinătate, 14 ani, ca bucătar. La 19 ani am plecat din România și am lucrat 4 ani în Cipru, la 23 de ani am lucrat în Statele Unite. 8 ani am locuit acolo și am lucrat ca bucătar. Am plecat cu o firmă din Brașov și am ajuns la un country club din Florida. Am ajuns la poziția de sous chef (...). Erau numai vedete, Celine Dion, Justin Bieber a fost acolo la nunți, la nunta lui Michael Jordan. Multe celebrități se plimbă pe acolo, milionari.

Am lucrat și în restaurant cu stele Michelin, am făcut stagii la 2 și la 3 stele Michelin. Am învățat foarte multe. În Anglia am lucrat la Joel Robuchon. Era o bucătărie minuțioasă, cea mai minuțioasă pe care am făcut-o. Câștigam bine, undeva la 17 lire în 2019, pe lună făceam cam 1800-1900 de lire. Am plecat ca să vin în România, soția mea era însărcinată și a născut aici. Voiam să stau și acasă lângă părinții mei”, a povestit Laurențiu Neamțu, în cadrul reality-show-ului de la Antena 1.

Florin Dumitrescu: „Am prins peștișorul de aur”

Bucătarii din juriu au fost impresionați de CV-ul noului concurent / captură: Antena 1
Bucătarii din juriu au fost impresionați de CV-ul noului concurent / captură: Antena 1

Cei trei chefi din cadrul emisiunii culinare au rămas muți de uimire față de preparatul, dar și de povestea de viață a concurentului Laurențiu Neamțu. Florin Dumitrescu i-a oferit „Cuțitul de aur”.

„Felicitări, adu-ți aminte toate minuturile pe care le-ai învățat de făcut la country club, la Robuchon și la toate astea, să putem să câștigăm și noi sezonul ăsta”, i-a transmis Florin Dumitrescu.

„Ce-am prins, am prins peștișorul de aur! Este cel mai puternic concurent pe baza CV-ului din istoria Chefi la cuțite. Și e al meu”, a continuat juratul.

„Pare că e un cuțit de aur puternic.”, a spus și juratul Sorin Bontea.

„Eu cred că e cel mai bun cuțit de aur de până acum. Ca experiență e top!”, a conchis chef Scărlătescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net