Concurentul Chefi la cuțite care a ajuns să doarmă pe străzi! Povestea dramatică i-a emoționat pe jurați

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Reality-show-ul Chefi la cuțite le prezintă celor de acasă nu doar preparate culinare care mai de care mai delicioase, ci și povești de viață care, preț de o secundă, opresc timpul în loc. Ciprian Crăciunescu (33 de ani), din Rădăuți, ascunde o mare dramă, demnă pentru a constitui scenariul unui film. Cum a ajuns să fie dezamăgit de femeia pe care o iubea, dar și de ce a ajuns să-și ducă existența pe sub podurile din Cambodgia a povestit chiar el, în cadrul ediției din această seară. 

Ciprian Crăciunesc, poveste dureroasă de viață. FOTO: Captură YouTube
Ciprian Crăciunesc, poveste dureroasă de viață. FOTO: Captură YouTube

Ciprian Crăciunescu nu i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite cu preparatul său rafinat - antricot de cerb cu piure de țelină, ci mai degrabă cu povestea tragică de viață, care i-a marcat existența. În căutarea sensului vieții și a existenței sale, destinul l-a plimbat pe concurentul reality-show-ului de la Antena 1 pe căi nebănuite.

Cum a răzbit Ciprian Crăciunescu greul din viață

Ciprian Crăciunescu se numără printre concurenții care se fac remarcați nu doar grație preparatului din farfurie, ci și poveștilor de viață.

Cât despre Ciprian, povestea lui de viață are la bază o iubire neîmpărtășită. În timp ce căuta un inel pentru a-și cere iubita în căsătorie, cea pe care o vedea alături de el pentru totdeauna s-a dovedit a fi o cruntă dezamăgire.

Ulterior, viața l-a plimbat pe drumuri îndepărtate, precum Cambodgia, unde foamea și strada i-au devenit ,,cei mai buni prieteni”.

Ciprian Crăciunescu la Chefi la cuțite. FOTO: Captură Antena 1
Ciprian Crăciunescu la Chefi la cuțite. FOTO: Captură Antena 1

,,Am plecat în lume să îmi găsesc vocația. Am suferit o decepție în dragoste. În ziua de Crăciun când lucram să strâng bani pentru inel de logodnă, ea se distra cu altcineva. Am avut bani de un bilet de avion și cam asta a fost.

A fost prima dată în viața mea când am stat trei zile fără să mănânc. Am luat mâncare din magazine doar ca să supraviețuiesc. Au fost nopți în care nu am avut acoperiș, am dormit sub pod, pe străzi. După asta, am venit în Europa.”, a mărturisit concurentul Chefi la cuțite, în cadrul ediției din această seară de la Antena 1

Și-a pierdut cel mai bun prieten, alături de care trebuie să vină în emisiune

Dramele din viața lui Ciprian Crăciunescu au continuat. Prietenul lui cel mai bun, alături de care trebuia să participle la Chefi la cuțite s-a sinucis. Motivul? O decepție în dragoste, o povară prea mare pentru sufletul lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net