S-a făcut de râs la TV! O concurentă de la Chefi la Cuțite a renunțat în timpul probei de gătit: a acuzat echipa Antenei de sabotaj

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Deja numărând 11 sezoane, până și cei mai iscusiți producători pot începe să se uite unul la celălalt cu îngrijorare, încercând să găsească idei pentru a menține formatul emisiunii la fel de „fresh” precum preparatele pregătite de concurenți. Însă, câteodată, lucrând cu atât de mulți participanți, se mai întâmplă lucruri complet inedite. Acesta este cazul Edinei Rumelia Tăurescu, concurentă care a fost protagonista unei situații neîntâlnite la  „Chefi la Cuțite”.

Chefi la Cuțite a ajuns deja la sezonul cu numărul 11 / foto: Antena 1
Chefi la Cuțite a ajuns deja la sezonul cu numărul 11 / foto: Antena 1

După 11 sezoane, nenumărate feluri de mâncare, eșecuri, reușite, precum și emoții la nivelul cel mai ridicat, ne putem gândi că se poate instala o anumită monotonie pentru spectatorii de acasă. Chiar și pentru cei mai înfocați fani ai aventurilor culinare de la „Chefi la cuțite”, după ani petrecuți alături de emisiune, interesul poate scădea. De altfel, aceasta a fost problema multor emisiunii care dominau, pentru perioade lungi, prin rating-ul lor, atât în România ,cât și în străinătate. Însă, având în fiecare sezon parte de concurenți noi, câteodată „istoria” se scrie de la sine.

Iar în mijlocul „istoriei” petrecute la Chefi la Cuțite stă Edina Rumelia Tăurescu, o concurentă plină de entuziasm și de încredere în propriile talente. Din păcate, Edina a abandonat competiția fix în mijlocul probei de gătit, când a început să aibă probleme cu aluatul pentru ravioli. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care concurenta a dat vina pe calitatea ingredientelor puse la dispoziție de către emisiune!

Concurenta a dat vina pe calitatea făinii

Edina a început proba plină de încredere,  spunând chiar că își propune să câștige „cuțitul de aur”, acest lucru fiind o recunoaștere a talentelor ei culinare. La începutul probei, Edina spunea că „preparatul meu este unul unic, consider că știu să-l fac foarte bine!” Cei drept, lucrurile au început perfect pentru ea, pregătind ravioli cu umplutură de urdă și spanac. Însă, în momentul în care a trebuit să facă aluatul, totul a luat o întorsătură neașteptată.

Așteptându-se la un aluat subțire, rezultatul Edinei a fost un eșec total! „Aluatul” se rupea imediat ce încerca să pună umplutura în el, acest lucru întâmplându-se din cauză că era foarte gros. Concurenta a observat imediat situația, precizând că refuză să apară cu un asemenea preparat în fața celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Supărată până peste măsură, Edina a crezut că este victima unui sabotaj, concurenta dând vina pe făina pusă la dispoziție de echipa Antenei!

Pentru a nu lăsa niciun dubiu referitor la calitatea produselor din emisiune, responsabilul cu aprovizionarea (chef de meserie), a testat personal calitatea produselor, iar spre marea dezamăgire a Edinei, aluatul acestuia a ieșit perfect, așadar, concurenta s-a convins că făina nu avea niciun fel de problemă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net