Oxi de la Chefi la Cuțite, dezvăluiri de necrezut despre emisiunea de la Antenă. Toți au urmărit live-ul de pe Instagram

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Marea finală de la Chefi la Cuțite a adus numeroase controverse. Oxi a povestit în cadrul unui live făcut pe rețelele de socializare că nu s-a văzut la TV tot ce trebuia să se vadă și a fost foc și pară, de-a dreptul, pe situația în sine!

Oxi a povestit tot ce s-a întâmplat la Chefi la Cuțite, după ce s-a revoltat pe mai multe aspecte din emisiune. 

A demontat acuzațiile care i s-au adus pe motiv că ar fi sabotat emisiunea și, fără să dea cu prea mult hate sau să lovească în Antena 1, fosta concurentă a vrut doar să lămurească situația. Redăm, integral, toată povestea de pe rețelele de socializare, spusă chiar de Oxi. 

„Dacă aș fi vrut să sabotez, aș fi sabotat”

„Sunt și părți care nu s-au dat. Nu mi-aș fi ales echipa, aș fi făcut la fel ca Adrian. Manciu a tăiat carnea foarte groasă, peștele era crud. Florin se duce probează, spune pe interviu că inelele alea nu se pot face pentru că aluatul era prea moale. Când Ștefania a văzut că e prea moale, a început să plângă. M-am dus să încerc, gata, Oxi s-a dus să saboteze. L-am rugat pe Manciu să nu mai țipe la mine.

Când am spus de regie, m-am referit la mine, că am spus ce am simțit. Dar nu confundați regia cu montajul. În montaj nu au cum să bage tot, bagă nucleul. Că altfel nu ar fi două ore jumate, ar fi 10 ore. M-am dus cu Raluca în spate, am încercat să o calmez, dar asta nu s-a mai dat. Raluca nu știe să își folosească tonul. Dacă aș fi vrut să sabotez, aș fi sabotat. Jurații nu au găsit nimic suspect în farfurie. Multe elemente au fost făcute de mine. Florin a făcut peștele, iar peștele a fost negătit. Vita a fost gătită bine, dar tăiată prea groasă. Florin are voie să se miște lent, Oxi nu.

Citește și - Oxi, la un pas de o accidentare dureroasă, în semifinala „Chefi la cuțite”

„Eu eram plânsă pe interviuri”

Farfuriile de desert erau efectiv… total alandala. Am încercat să fiu calmă, puteam să îmi dau tunica și să plec. Fix sentimentul ăsta îl aveam când veneau oamenii și țipau la mine. Voi cumva ați plănuit asta cu o seară înainte de ați schimbat meniul și tot?”, a povestit Oxi de la Chefi la Cuțite, într-un live pe contul ei de TikTok.

„Ok, chestia asta prinde, scandal, înțeleg. Dar eu nu am sabotat. Eu eram plânsă pe interviuri, am plâns extrem de mult. Am avut o petrecere după și nu m-au băgat în seamă. Au venit alți oameni și mi-au spus că sunt ok, să nu mă schimb. Voi gândiți ce vreți, eu nu mai vreau să fac parte din nicio știre. Nu arunc cu hate nici în Antena 1, nici în Chefi la Cuțite.

La jumătatea emisiunii am vrut să plec, nu din cauza Antena 1, prietena mea a avut un accident. Nu eram în apele mele de ceva timp, mă simțeam prost. Nu știam ce vorbesc colegii de mine. Acum pe bune, eu n-am vorbit niciun coleg de rău. Pur și simplu am rămas mască și eu! Ei se mâncau între ei, în interviuri, apoi ieșeau împreună”, a mai declarat Oxi de la Chefi la Cuțite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix unsplash jpeg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
Juriul Românii au talent (1) Foto Pro TV jpg
index webp
Netflix Pixabay jpg
halit ergenc jpg