Cât de sexy este Orianda, soția milionarului de la „Chefi la cuțite”! A născut 5 copii, dar arată impecabil

Ultima actualizare:

Pasiunea culinară l-a determinat pe Călin Donca (38 de ani) să devină unul dintre participanții emisiunii „Chefi la cuțite”. Nu doar că el este unul dintre cei mai tineri milionari din România, dar are și o familie frumoasă, de aceea se poate considera un bărbat împlinit. Împreună cu soția sa, Orianda Donca (34 de ani), cei doi au cinci copii. Și ținând cont că a născut de nu mai puțin de cinci ori, Orianda are o siluetă de invidiat și arată impecabil.

Călin Donca alături de soția sa Orianda Donca (foto: Instagram)
Călin Donca alături de soția sa Orianda Donca (foto: Instagram)

Orianda Donca (34 de ani) și soțul ei Călin Donca (38 de ani) sunt un cuplu celebru de milionari din România. Cei doi au o familie numeroasă, au cinci copii împreună, iar cu ajutorul averii pe care bărbatul o are din companiile sale, le pot oferi micuților tot ceea ce își doresc.

Orianda are o siluetă de invidiat

Însă, nu ai zice că Orianda este mămică, în ciuda faptului că a dat naștere celor cinci micuți, ea arată impecabil și are o siluetă de invidiat. Aceasta a dezvăluit ce anume face pentru a se întreține.

Ei bine, Orianda acordă o atenție deosebită la ce mănâncă. Și nu doar că este atentă la alimentație, dar când are puțin timp pentru ea, face și sport, în special pilates. De asemenea, le îndeamnă și pe alte femei să aibă grijă de fizicul lor.

„Feminitatea trebuie hrănită chiar dacă ești mamă. Îngrijește-ți corpul fizic prin sport, alimentație cât mai aproape de natură și o gândire care să te indrepte către conectarea ta cu Divinitate. Fii bună cu tine, inainte să o faci cu alții. Dacă mama este bine, toată casa este bine”, este mesajul Oriandei pe Instagram, însoțit de un video la studioul ei preferat de pilates.

Orianda și Călin au o relație de peste 14 ani de zile.  Cei doi s-au cunoscut la Timișoara, la un seminar de dezvoltare personală, ținut chiar de antreprenor. Trăsăturile ei frumoase și inteligența de care a dat dovadă, au fost atribute ce l-au făcut pe Călin să se îndrăgostească iremediabil de ea. Ei sunt părinții a cinci copii : Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Micuții au vârste cuprinse între 2 și 11 ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
cub laurette png
netflix pixabay jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net