Cristina Spătar, trei ore la hotel cu un afacerist chipeş

Ultima actualizare:

    Cristina Spătar a stat mai bine de trei ore la discuții cu omul de afaceri Călin DoncaFoto: Mihai Ionescu
Cristina Spătar a stat mai bine de trei ore la discuții cu omul de afaceri Călin DoncaFoto: Mihai Ionescu

Cui pe cui se scoate, iar Cristina Spătar ştie cel mai bine acest lucru. În cazul ei, un bărbat a băgat-o în depresie, mai exact soţul Alin Ionescu, iar un altul a ajutat-o să-şi revină. Este vorba despre tânărul afacerist Călin Donca, care face bani cu o firmă privată de energie. Cei doi au fost surprinşi de Click! la o întâlnire de taină, la hotel.

Pe 15 iunie, soarta i-a dat două lovituri Cristinei Spătar (44 de ani): soţul ei, Alin Ionescu, anunţa că sunt separaţi de mai multă vreme şi că urmează să divorţeze, iar la câteva ore după, răvăşită de vestea făcută publică, solista era implicată într-un accident de maşină. Iată că la două săptămâni distanţă, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Cristina Spătar radical schimbată.

Cântăreața și-a stabilit întâlnirea la un hotel din centrul Capitalei
Cântăreața și-a stabilit întâlnirea la un hotel din centrul Capitalei

 Îmbrăcată într-o rochiţă sexy, croită pe linia corpului, încălţată cu sandale fine şi cu geantă Louis Vuitton, de 5.000 de lei, solista ieşea dintr-un hotel de 4 stele din centrul Bucureştiului. Nu singură, ci însoţită de un tânăr chipeş şi foarte binedispus de prezenţa fermecătoarei soliste. Ei bine, nu asta e ştirea cea mai importantă, ci faptul că cei doi au stat înăuntru aproape 3 ore, fără să ţină cont că acest lucru poate fi interpretat în fel şi chip.

Tănârul, care venise la întâlnire cu un superb bolid galben, un BMW i8 de 120.000 de euro, este nimeni altul decât Călin Donca, om de afaceri în domeniul energiei electrice, partener în cadrul companiei Energaz, primul furnizor de energie alternativă din România, cu oferte şi pentru gospodării. Ţinând cont de pozele pe care le-am avut în faţă, nu ne-am gândit decât la două posibilităţi: fie Cristina Spătar şi Călin Donca (32 de ani) ar avea o relaţie sentimentală, fie una de afaceri. 

Cristina și Călin au continuat  discuția şi în parcare, înainte de despărțire
Cristina și Călin au continuat discuția şi în parcare, înainte de despărțire

Reporterii Click! i-au contactat joi pe amândoi şi am aflat, chiar de la sursă, ce planuri are, mai nou, solista. “Am fost la restaurantul chinezesc situat la parterul hotelului Minerva şi am stat atât pentru că am discutat despre o afacere”, ne-a spus Cristina. Partenerul ei de afaceri a fost mai generos în explicaţii. 

Omul de afaceri a plecat cu superbul său BMW bicolor
Omul de afaceri a plecat cu superbul său BMW bicolor

“Am discutat despre posibilitatea colaborării în cadrul unui business comun, de care se va ocupa, în principal, Cristina. Ţinând cont de implicarea mea în ultimii 13 ani în mai multe companii care au avut rezultate frumoase, Cristina a considerat că aş putea veni cu idei bune în susţinerea şi creşterea unui proiect viitor”, ne-a spus Călin Donca.

Concluzia e clară: deşi divorţul de Alin Ionescu bate pasul pe loc, pentru că momentan nici unul dintre ei nu a făcut vreun demers, Cristina nu mai apelează pentru afaceri la omul cu care a stat aproape 9 ani, ci la alţi antreprenori de succes. 

Şi-a făcut praf bolidul de 80.000 de euro

Soțul Alin Ionescu i-a fost alături după accident
Soțul Alin Ionescu i-a fost alături după accident

Cristina Spătar nu va uita prea uşor ziua de miercuri, 15 iunie. Soţul ei, Alin Ionescu (38 de ani), a confirmat pe Facebook ceea ce mulţi bănuiau deja: divorţul iminent.

”Trebuie să fii destul de limitat, încât să înțelegi că relația dintre noi nu mai funcționează de mult. Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat”, a scris afaceristul.

La nici 4 ore de la acest anuţ public, Cristina Spătar îi băga pe cei dragi în sperieţi după ce a fost implicată într-un accident rutier. Artista a fost lovită în plin de un alt autoturism, pe raza localităţii Crevedia. Maşina condusă de ea, un Audi A 8 L, în valoare de 80.000 de euro, a fost serios avariată, iar acum se află în service, pentru reparaţii. Cel care a anunţat că vedeta este în afara oricărui pericol a fost chiar soţul ei, care s-a grăbit să ajungă la locul accidentului. 

Cristina şi Alin au împreună doi copii, Aida (4 ani) şi Albert (6 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
rodica mandache jpg
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
image
actualitate.net
image
actualitate.net