Ce părere avea Doina Teodoru de chef Scărlătescu, înainte de a se îndrăgosti de el: „Îi plac gagicile”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile. Se iubesc și fac tot posibilul pentru a ajunge la un numitor comun, însă lucrurile nu au fost așa de la bun început. Ce părere avea actrița despre juratul de la Chefi la Cuțite, înainte de a implica într-o relație cu el.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. FOTO: Social media
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. FOTO: Social media

Cei doi lucrau deja în televiziune de dinainte de a forma un cuplu. Totuși, niciodată nu interacționaseră, însă actrița spune că mereu a existat o chimie între ei, încă din momentul în care s-au cunoscut.

Doina Teodoru, dedesubturi din relația cu Cătălin Scărlătescu

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Doina Teodoru a mărturisit că nu-și conturase încă o părere despre cel care avea să-i devină iubit. Cât despre reputația de burlac a lui Cătălin Scărlătescu, ea a aflat abia în momentul în care lucra la un sketch despre emisiunea Chefi la cuțite.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere.

Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e?  „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!' A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunoscă”, a mărturisit actrița, conform playtech.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cum a început povestea lor de dragoste. FOTO: Social media
Cum a început povestea lor de dragoste. FOTO: Social media

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în Vama Veche, iar conexiunea dintre ei și-a spus cuvântul încă de atunci. Totuși, relația lor nu s-a concretizat pe litoralul românesc, ci câteva luni mai târziu.

„Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut clic instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el! Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut!

Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”, a mai spus Doina Teodoru, potrivit sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net