Cătălin Scărlătescu, umilit de Doina Teodoru la America Express! Ce a putut să spună despre celebrul chef

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai iubite echipe, de către telespectatori, de la America Express, este cea formată din comedianta Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu. Parteneri și în viața de zi cu zi, nu doar în această aventură, cei doi traversează și momente mai tensionate, pe care însă aceștia încearcă să le depășească cu ajutorul umorului. De cele mai multe ori le și iese acest lucru, dar sunt și situații când efectul glumelor nu este cel dorit.

Una dintre aceste situații s-a petrecut chiar recent, atunci când Doina a adus iar în discuție diferența de vârstă dintre ea și partenerul său. Însă, se pare că ultima glumiță, ce s-a dorit a fi una nevinovată, l-a făcut pe celebrul chef de la Antena 1 să se simtă umilit.

Cătălin Scărlătescu, umilit de Doina Teodoru

Plecați în cursa America Express, situațiile prin care sunt nevoiți să treacă îi fac pe cei doi să se certe, iar în aceaste situații Doina Teodoru apasă pedala de accelerație, atacându-și iubitul acolo unde știe că-l doare. De exemplu, atunci când fiind presat de timp i s-a adresat iubitei de mai multe cu apelativul „femeie”.

Doina și Cătălin Scărlătescu, una dintre cele mai iubite echipe de la America Express. Foto: arhiva
Doina și Cătălin Scărlătescu, una dintre cele mai iubite echipe de la America Express. Foto: arhiva

Doinei nu i-a fost pe plac această adresare și a dat vina pentru această sintagmă pe vârsta lui chef Cătălin Scărlătescu, explicând că acesta mai uită uneori cum o cheamă și în acele situații folosește această formă variantă.

Ultima situația tensionată dintre cei doi s-a petrecut în ediția show-ului de duminică, 20 februarie 2023, în timpul probei pentru amuletă. Atunci, un șofer care s-a oferit să-i ducă pe cei doi până la locul unde aveau nevoie să ajungă, acesta a vrut să afle ce legătură există între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru despre chef Scărlătescu: „Este bunicul meu"

Șoferul a întrebat-o pe Doina dacă chef Scărlătescu este șeful ei, însă, aceasta i-a dat o replică care l-a uimit și pe iubitul său, chiar dacă aceasta avea zâmbetul pe buze și părea pusă pe glume ca de obicei. A spus despre chef că, de fapt, este bunicul său, ceea ce nu prea i-a picat bine lui Scărlătescu care a dat de înțeles că s-a simțit umilit.

„E bunicul meu”, a zis actrița. „Mulțumesc foarte mult! Mulțumesc că m-ai făcut bunic!”, i-a spus Cătălin Scărlătescu Doinei Teodoru la momentul testimonialelor.

„Cătălin s-a făcut ciupercuță, s-a pleoștit așa, nici n-a râs, nici n-a plâns. Lasă, mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, i-a spus iubitului Doina Teodoru.

Între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu există o diferență destul de mare de vârstă, mai exact de 17 ani. Actrița are 33 de ani, iar celebrul Chef 50.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
kira hagi netflix jpg
bogdan vladau gina chirila colaj instagram jpg
    În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire
udat flori foto pixabay jpg
vocea romaniei facebook jpg
elena merisoreanu jpg
netflix pixabay jpg
Banner Irina Columbeanu Ramona Gabor
image
actualitate.net
image
actualitate.net