Cel mai înalt om din lume a venit la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu a rămas șocat: „Vai de capul meu, n-ai cum așa ceva”. VIDEO

#Chefi la cuțite

Ce părea a fi o seară ca oricare alta pentru jurații de la Chefi la Cuțite s-a transformat într-o surpriză de zile mari! Deși se așteptau ca pe ușă să intre un concurent ca oricare altul, cei trei chefi s-au trezit față în față cu cel mai înalt om din lume! Pe numele lui Sultan Kösen, acesta are o înălțime de 2 metri și 51 de centimetri!

Kösen are o înălțime de 2,51 metri / foto: Antena 1
Kösen are o înălțime de 2,51 metri / foto: Antena 1

Nimic nu părea să prevestească surpriza de care vor avea parte cei trei jurați de la Chefi la Cuțite atunci când au primit pe farfurie pilaf turcesc și salată. Însă după ce au gustat din mâncare și au votat, au avut parte de o surpriză de proporții, când au văzut că noul concurent este chiar mai înalt decât ușa! Cei trei au rămas șocați, iar bărbatul s-a introdus drept nimeni altul decât Sultan Kösen, cel mai înalt om din lume! El deține recordul mondial încă din anul 2009, când Guinness Book of Records a aflat că are o înălțime de 2,51 metri! „Dacă l-aș aduce la mine în casă, nu ar intra pe ușă”, a declarat, încă surprins, chef Dumitrescu. „Am fost impresionat”, a mai spus acesta.

Cei trei jurați au fost uimiți de înălțimea lui Kösen, care a spus că dacă ar avea posibilitatea de a se naște încă odată, tot la fel de înalt ar vrea să fie. „Ai ocazia asta doar odată în viață”, a spus chef Bontea, despre întâlnirea cu cel mai înalt om din lume. În vârstă de doar 39 de ani, bărbatul din Turcia a vorbit puțin și despre provocările nebănuite din viața sa. „Când mă duc la un hotel, am o problemă cu patul. Nu pot să urc cu liftul, am avut probleme în avion și în mașini.”

Kösen poartă mărimea 61 la pantofi

Kösen alături de cea mai scundă femeie din lume
Kösen alături de cea mai scundă femeie din lume

Toată familia bărbatului are o înălțime obișnuită, însă de la vârsta de 9 ani, medicii au observat că acesta va fi diferit. Astăzi, Kösen are nevoie de multe obiecte uzuale făcute la comandă, cum ar fi patul, scaune, sau ușile din casa sa, care au fost înălțate.

Ei bine, dacă sunteți curioși de ce se află exact la polul opus față de Sultan Kösen, cel mai scund om din lume a fost nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care avea o înălțime de nici 55 de centimetri! El a intrat în cartea recordurilor în anul 2012, dar a încetat din viață trei ani mai târziu, la vârsta de 75 de ani. În schimb, la capitolul cea mai scundă femeie, Jyoti Amge, din India, are o înălțime de doar 63 de centimetri!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net