Apariție neașteptată la „Chefi la Cuțite”. Jurații au rămas muți de uimire

#Chefi la cuțite

În ediția cu numărul 15 a emisiunii „Chefi la Cuțite”, din 26 aprilie, sezonul 11, jurații Sorin Bontea (53 de ani), Florin Dumitrescu (35 de ani) și Cătălin Scărlătescu (50 de ani) au avut parte de o surpriză neașteptată. Primul concurent care a jurizat în această seară, chiar dacă vă vine să credeți sau nu, este chiar Moș Crăciun! Și nu a venit singur, ci cu spiridușii după el.

Surpriză neașteptată pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Surpriză neașteptată pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

La „Chefi la Cuțite”, sezonul 11, în ediția de astăzi, Moș Crăciun și spiridușii săi au fost întâmpinați de Gina Pistol (42 de ani) în culisele emisiunii. Și nu doar că apariția sa i-a uimit pe jurați, dar Moș Crăciun a ținut să facă și câteva dezvăluiri surprinzătoare. Mai mult decât atât, le-a adus daruri chefilor.

„Poate vă întrebați ce fac eu vara, aici. Am simțit eu că osciorelele mele bătrâne nu prea mai suportă așa frigul și am rugat pe spiriduși să îmi caute un loc în care să mă mai refugiez din când în când. Nu poate veni Moșul undeva fără să aducă daruri. Știți că eu am o carte a copiilor cuminți, unde văd doar eu cu o lupă specială, văd ce scrie acolo. Chefii, toți 3, sunt pe lista mea de copii cuminți, pentru că nu și-au pierdut această idee de copilărie”, a declarat Moșul din satul lui Moș Crăciun din Negrești (Neamț), a declarat Moș Crăciun, în cadrul emisiunii de pe Antena 1.

Moș Crăciun și spiridușii săi au fost prezenți la „Chefi la cuțite”

Moș Crăciun și spiridușii săi au prezenți la „Chefi la cuțite” / Foto: Captură video
Moș Crăciun și spiridușii săi au prezenți la „Chefi la cuțite” / Foto: Captură video

„Ninge! Ninge!”, așa au fost luați prin surpridere Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, atunci când Măciucă și-a făcut apariția în platou și a început să arunce cu confetti. Surpriza mare a fost când Moș Crăciun, alături de spiriduși și de cei din corul său, și-au făcut apariția în fața lor.

„La asta nu mă așteptam. Suntem de Doamne ferește!”, a zis Sorin Bontea.

„Făcusem un sistem de sfori, tot felul de capcane ca să îl prind, și în anul ăla nu a venit”, a specificat și Florin Dumitrescu, recunoscând în același timp că a fost o noapte când la el Moșul nu a venit cu un cadou.

Moșul a venit din Negrești, județul Neamț. Și nu a venit cu mâna goală, ci cu cadouri pentru cei trei chefi, care s-au bucurat enorm de surpriză.

„Am venit de la Rovanieni, de la Cercul Polar, am căutat un loc mai cald. Am un sat al meu, satul lui Moș Crăciun, se află în județul Neamț. Merg la coasă, mai stau cu oițele. Am și costum de vară. Satul se numește Negrești. Să veniți pentru că merită!”, le-a zis Moș Crăciun chefilor.

„Satul lui Moș Crăciun este minunat, este plin de luminițe, este magic. Acolo am reușit să ne construim și noi căsuța noastră, a spiridușilor. Avem poșta, care este de-o importanță foarte mare, avem atelierul de jucării, atelierul de împachetat cadouri, e casa Moșului și locul unde are biroul, acolo unde se află cartea copiilor cuminți” a adugat și spiridușa lui Moș Crăciun, Bubu, conform sursei menționate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net