Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soție. Ce i-a transmis, chiar de Valentine's Day

De ziua îndrăgostiților, Chef Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj extrem de emoționant soției sale Cristina. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri și împreună au două fetițe. Mesajul a stârnit imediat reacții pozitive și cuvinte de laudă la adresa mult îndrăgitului chef bucătar.

Chef Florin Dumitrescu, alături de soție
Chef Florin Dumitrescu, alături de soție

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi, iar de mai bine de un deceniu formează un cuplu cu soția sa Cristina, de profesie jurnalistă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014.

Cu timpul viața le-a dăruit celor doi două minuni de fetițe, pe Ava și Mia. Despre Chef Florin se știe că este o fire discretă și că nu se expune prea des cu viața sa personală. Cu toate acestea, este un tată dedicat care nu ratează ocazia de a-și exprima iubirea în mod public față de familia sa. Chiar de Valentine's Day, Chef Florin a postat o poză de la nunta cu soția asta în care i-a transmis un mesaj cu totul emoționant.

„Ai adus lumină pe strada mea, care ulterior a devenit a noastră. Încă un pic și cucerim lumea dacă nu îmi dai drumul de mână. Avem tot deja, le avem pe ele, visăm doar la bine și ne ferim de rele, tot ce ne lipsește, de fapt, nu avem nevoie. Sunt al tău până când moartea ne va despărți si dincolo de ea, ne vom reuni. Te iubesc, fie că e vorba de o zi sau veșnicie, dacă așa ne-a fost scris, atunci așa să fie! Cu fericire îți transmit să ai parte de bucurie, nu doar azi, că azi e greu, ci în fiecare zi!”, a fost mesajul emoționant scris de Chef Florin Dumitrescu, pentru soția sa, în mediul online  

Bineînțeles, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar aceștia s-au arătat pur și simplu impresionați de gestul acestuia: "Cel mai frumos mesaj de iubire!!!", "Bravo Florin..Felicitări că-ți iubești familia..că banii și faima nu te schimbă! ", "Vă doresc o viață fercită împreună, ca părinți, ca soț și soție, ca tot ce înseamnă familie!", "Asta da "declarație de dragoste "!, au transmis fanii în mediul online. 

Cum s-au cunoscut Chef Florin Dumitrescu și soția sa

Cunoscutul Jurat de la Chefi la cuțite a întâlnit-o pe cea care avea să îi devină soție la doar 23 de ani. Pe atunci, Cristina avea 27 de ani și era de profesie jurnalist, iar astăzi deține un blog de beauty. Cei doi s-au întâlnit după ce Cristina a venit la restaurantul unde lucra el pentru a-l cunoaște și a scrie un articol. De la prima vedere însă, Florin Dumitrescu s-a îndrăgostit de ea, așa că fiorii iubirii care se înfiripau l-au îndemnat să înceapă să discute cu ea pe social media. Cu toate acestea la început s-au ferit de ochii lumii, iar timp de două luni de zile au vorbit pe Facebook, până ca Florin să îi ia numărul de telefon. 

florin dumitrescu familie 1 png

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea.

Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!", a declarat Florin Dumitrescu pentru Viva!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net