Poveste șocantă la „Chefi la cuțite”! Jurații au rămas muți de uimire când le-au aflat povestea

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Părea o seară obișnuită pentru jurații de la „Chefi la Cuțite”, până când, pe ușă, au intrat cei doi concurenți, Mihaela și Mario Zahariea. Când cei trei jurați i-au întrebat despre viața lor personală, concurenții au dezvăluit un detaliu șocant! Află alături de Click! care este povestea uimitoare a celor doi!

Mihaela și Mario Zahariea la „Chefi la Cuțite”
Mihaela și Mario Zahariea la „Chefi la Cuțite”

„Chefi la Cuțite” a ajuns deja la sezonul 11, iar după atâția ani plini de feluri de mâncare și povești de viață dintre cele mai extraordinare, deja devine greu pentru un concurent să îi mai surprindă pe cei trei jurați. Însă, Mihaela și Mario Zahariea, i-au  lăsat muți de uimire pe chefi, după ce au dezvăluit un detaliu din viața lor personală. Cei doi soți au decis să afle care dintre ei este mai bun în bucătărie, însă au reușit să surprindă prin mai mult decât gătit!

După ce jurații au gustat mâncarea pregătită de cei doi, au avut câteva întrebări despre viața lor personală. Mihaela și Mario Zahariea au povestit că s-au cunoscut cu vreo 2 decenii în urmă, după ce Mario a decis să plece din București la țară. El a deschis o terasă la Găești, unde a cunoscut pe Mihaela, pe care a și cerut-o de nevastă trei zile mai târziu. Însă, șocul celor doi a intervenit chiar la nuntă: cei doi au realizat că sunt verișori! Spre uimirea tuturor, cei doi soți sunt înrudiți, mai precis, sunt verișori de gradul 3!

Mihaela și Mario Zahariea sunt veri de gradul 3

În cele din urmă, ambii au reușit să primească 2 cuțite de la juriu, lucru ce le-a permis să meargă mai departe în cadrul emisiunii. În timp ce Mihaela a gătit iepure cu măsline verzi, cu sos de roșii și polenta, Mario Zahariea a optat pentru prepelițe marinate, cu hummus, salată cu zer, smântână și maioneză. Cei trei chefi au apreciat îndeajuns preparatele, considerându-i pe cei doi destul de talentați pentru a trece în etapa următoare la„ Chefi la Cuțite”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net