Scărlătescu, un mire atipic! Ce va purta în ziua nunții cu Doina Teodoru: „Îmi pun și șlapi”

Cătălin Scărlătescu nu s-a sfiit să vorbească despre relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru, în cel mai recent interviu oferit presei. Deși nu-i stă în stilul-i caracteristic să vorbească prea mult despre viața sa personală, discuțiile despre o posibilă căsătorie și venirea pe lume a unui copil sunt deja inevitabile. 

Cătălin Scărlătescu nu ar accepta să se îmbrace într-un costum de ginere / foto: Facebook
Cătălin Scărlătescu nu ar accepta să se îmbrace într-un costum de ginere / foto: Facebook

Unuia dintre cei mai renumiți burlaci ai showbiz-ului românesc i-a pus capac însăși actrița Doina Teodoru, alături de care formează o relație care durează de mai bine de un an de zile. În ciuda iubirii lor, juratul de la Chefi la cuțite, în eventualitatea căsătoriei, niciodată nu ar purta costum de ginere. Dimpotrivă, ,,pantalonii scurți” și ,,șlapii” ar putea reprezenta o opțiune mult mai bună. 

Cătălin Scărlătescu: ,,Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți” 

A spus-o, fără dar și poate, Cătălin Scărlătescu în cel mai recent interviu. Nici măcar căsătoria cu femeia iubită nu l-ar determina pe unul dintre cei mai renumiți bucătari să îmbrace costumul de ginere. 

„Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi!”, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu Fanatik.

Chef Scărlătescu, mai sincer ca niciodată! Ar fi în stare să renunțe la televiziune dacă va deveni tată? 

Chef Scărlătescu a vorbit despre posibilitatea venirii pe lume a unui copil / foto: Facebook
Chef Scărlătescu a vorbit despre posibilitatea venirii pe lume a unui copil / foto: Facebook

Gina Pistol este un exemplu pentru chef Scărlătescu, în ceea ce privește venirea pe lume a unui copil. Iubita lui Smiley a ales să își dedice mai mult timp creșterii copilului în favoarea carierei, lucru pe care l-ar face și iubitul Doinei Teodoru, dacă s-ar vedea pus în fața faptului împlinit. 

,,Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului…

A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a continuat Scărlătescu, conform sursei citată.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net