Kate Middleton, lecție de eleganță și rafinament! Ce ținută a ales să poarte Prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton impresionează din nou, prin ținutele sale! Prințesa de Wales a vizitat Nottingham Trent University, pentru a vorbi despre importanța sănătății mintale! Desigur, ținuta elegantă a Prințesei a devenit, rapid, subiect de discuție în rândul publicului, iar cei mai mulți au apreciat ținuta de toamnă aleasă de Kate Middleton.

Kate Middleton a vorbit despre importanța sănătății mintale / foto: Getty Images
Kate Middleton a vorbit despre importanța sănătății mintale / foto: Getty Images

Kate Middleton impresionează din nou, prin ținutele sale, potrivit informațiilor oferite de către cei de la okmagazine.ro! Chiar ieri, Prințesa de Wales a vizitat Nottingham Trent University, pentru a vorbi despre importanța sănătății mintale! Desigur, ținuta elegantă a Prințesei a devenit, rapid, subiect de discuție în rândul publicului, iar cei mai mulți au apreciat ținuta de toamnă aleasă de Kate Middleton.

Pentru apariția de ieri, Prințesa de Wales a optat pentru un top tricotat, de culoare crem, ce costă undeva în jur de 135 de lire sterline. Ținute lejeră și elegantă a fost perfectă pentru o apariție publică pe timp de toamnă, iar top-ul ales de Kate Middleton vine de la marca ei preferată, Sezane. Iar pentru a completa ținuta aleasă, aceasta a optat pentru pantofi camel, cât și o geantă de aceeași culoare, de la Tusting. Aceasta ar ajunge la un preț de 365 de lire sterline!

Kate Middleton a furat din nou privirile în timpul unei vizite oficiale

Kate Middleton a impresionat cu ținuta aleasă / foto: Getty Images
Kate Middleton a impresionat cu ținuta aleasă / foto: Getty Images

În timpul vizitei făcute la Nottingham Trent University, unde a vorbit despre importanța sănătății mintale, Kate Middleton a vizitat și un târg al bobocilor, unde a fost organizată o expoziție ce prezintă eforturile făcute pentru a avea grijă de sănătatea psihică a studenților de la universitate.

Înainte de a porni în vizita de ieri, cei de la Palatul Kensington au emis un comunicat despre scopul prezenței Prințesei de Wales la o asemenea ocazie. „Prințesa vrea să se asigure că tinerii au instrumentele potrivite pentru a avea grijă de bunăstarea lor mentală, în special în ceea ce privește înțelegerea și gestionarea propriilor emoții”, au comunicat aceștia, conform sursei citate. Soțul ei, William, a făcut și el o vizită la un centru de urgențe din Milton Keyes, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net