Bărbatul considerat „cel mai ghinionist om din lume”. A fost lovit de fulger de patru ori

Ultima actualizare:

Cel mai ghinionist om din lume sau unul dintre cei mai norocoși? În orice caz, povestea ofițerului Walter Summerford este într-adevăr un caz care te va uimi. Bărbatul a fost lovit de fulger de patru ori. Cum a reușit să supraviețuiască de fiecare dată și din ce cauză a murit?

Walter Summerford a fost lovit de fulger de patru ori / Foto: Shutterstock
Walter Summerford a fost lovit de fulger de patru ori / Foto: Shutterstock

Șansele de a fi lovit de un fulger sunt destul de mici, de 1 la 13.000. Și totuși, Walter Summerford, un fost ofiţer britanic, ce a luptat în Primul Război Mondial, este considerat cea mai ghinionistă persoană din istorie, deoarece a fost lovit de fulger, nu doar o dată, ci de patru ori!

Prima oară, maiorul Summerford a fost trăznit în timp ce, înfruntând gloanțele inamice, se afla în șaua calului său care galopa pe un câmp de luptă situat în Belgia, lăsându-l invalid, paralizat de la brâu în jos. Ulterior, a început o nouă viață în Vancouver, Canada. O luase de la capăt, își făcuse propria familie și se bucura de activitățile în aer liber ale vieții rurale, făcând o pasiune în special pentru pescuit.

În mod miraculos, după al doilea incident, a putut să-şi reutilizeze picioarele

Însă, în 1924, aflat pe malul unui râu, coroana arborelui sub care se afla a fost lovită de către un fulger, iar o parte din energia electrică ce a străbătut trunchiul copacului a pătruns și în trupul bărbatului. În mod ciudat, acest al doilea eveniment l-a ajutat să se deplaseze din nou, la două zile după incident, el a putut să își folosească din nou picioarele.

Pentru a treia oară, Walter avea să fie lovit iar de fulger. În 1930, la șase ani după cea de-a doua lovitură, se afla la o plimbare prin parcul local, vremea s-a schimbat brusc, și în doar câteva momente a auzit un sunet cu care era deja prea familiarizat. A încercat să fugă să se adăpostească, însă, din păcate, după cum v-ați dat seama, a fost din nou lovit de fulger, dar de data aceasta a rămas complet paralizat.

Nu a scăpat nici în mormânt

În urma acestui accident, a rămas cu severe probleme de sănătate, cât și gânduri că ar fi blestemat, care l-am măcinat în fiecare zi și care, după doi ani, i-au adus sfârșitul. S-a stins din viață în 1932 și a fost înmormântat în cimitirul Mountain View din Vancouver.

Te-ai gândi că aici se termină povestea, însă nu e așa. În 1936, la patru ani după moartea sa, într-o noapte furtunoasă, mormântul fostului militar a fost lovit de către al patrulea fulger! De trei ori, la intervale de câte 6 ani, maiorul Summerford a atras fulgerele asupra sa și nu a scăpat nici în mormânt!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net